KAKO BO NA VAS VPLIVAL LUNIN MRK? Za nekatere bo to obdobje kritično, druge pa bo blagoslovilo s priložnostmi

Trendi

Včeraj ob 20.11 se je zgodil lunin mrk, ki velja, tako kakor vsi mrki, za kritično in zelo intenzivno obdobje. Vpliv mrka smo čutili že teden dni prej, čutilo pa se ga bo še tri dni po njem. Astrologi zato svetujejo, da v tem času počakamo s pomembnejšimi nalogami ali projekti. Kaj vsakemu astrološkemu znamenju prinaša januarski mrk v Raku?

Tokratni lunin mrk se, astrološko gledano, nahaja na osi Rak-Kozorog, ki ima na nas vpliv že od julija 2018. Njen cikel se bo končal julija 2020 in do takrat bomo še naprej osredotočeni na pomembne začetke in transformacije, povezane z našimi strukturami in ambicijami.

Energija mrka deluje tako na skupnost kot na posameznika. Pri nekaterih ljudeh so procesi, ki jih izzove, intenzivnejši kot pri drugih, odvisno od njihove rojstne karte in stopnje njihovega osebnega razvoja. Ne pozabite, da vse pride in gre, in vse situacije v vašem življenju so lahko priložnost za rast.

Splošna energija, ki jo prinaša januarski lunin mrk

Luna je v času mrka postavljena točno nasproti Soncu (je v opoziciji z njim), kar poudarja nasprotja in polaritete v življenju. 10. januarja je bila Luna v Raku v opoziciji tudi s planeti Saturn, Pluton, Jupiter, Merkur in Ceres, ki se nahajajo v Kozorogu. Luna je trenutno v svojem najljubšem znamenju, Raku, ki je povezan s čustvi, materjo, našimi koreninami in strukturami. In energija vseh omenjenih opozicijskih planetov v Kozorogu bo izzvala te strukture in čustva, luč polne lune pa bo s polno močjo razkrila, kaj je narobe s temi osnovami. Največji vpliv bo imela na tiste, ki imajo v svojih natalnih kartah kateri koli planet med 15 in 25 stopinjami Ovna, Raka, Tehtnice ali Kozoroga.

Kaj prinaša lunin mrk v Raku posameznemu astrološkemu znamenju?

Za Ovne je ta mrk namenjen vzpostavljanju ravnovesja v borbi med koreninami in prihodnostjo. Energije delovnega in domačega življenja gredo v različne smeri, kar jim bo prineslo pritisk. V delovnem okolju lahko začutijo stopnjevanje ovir in morda se bodo soočili z neko napetostjo, povezano z družino. Ovni, v vsakem primeru se pripravite na kar nekaj čustvenih dni!

Bikom bo energija mrka pomagala, da se osredotočijo na svoj notranji svet in pustijo za seboj preteklost. Mrk bo imel največji vpliv na njihovo notranjo komunikacijo in energije v domačem okolju. Lahko pride do sprememb, povezanih z družino ali do spremembe doma. Ne bojte se sprememb, ustaljeni Bik, vse to blagoslavlja Jupiter in sreča je na vaši strani.

Dvojčkom ta lunin mrk prinaša osredotočenost na finance. V tem času razmišljate o večjih nakupih, ki bodo obogatili vaše življenje, in ker se mrk nahaja v Raku, so ti nakupi morda povezani z domom. Morda boste končno dobili posojilo za nakup nepremičnine! Druga možnost pa je, da s svojimi sposobnostmi in znanji dobite nove vire dohodka.

Mrki so v zadnjih dveh letih ciljali na Rake. Močan vpliv Kozoroga v tokratnem mrku bo Rakom pomagal najti strukturo, ki jo običajno težko občutijo. Januarsko planetarno gibanje kar najbolje izkoristite sebi v prid. Želite začeti nov projekt ali spremeniti svoj videz? Čas okoli tega mrka je najprimernejši trenutek za vse večje spremembe, ki jih želite vpeljati.

Levi bodo vpliv tega mrka občutili na svojih sanjah in pozavesti. Bodite pripravljeni na soočanje s svojimi strahovi in imeli boste možnost, da jih premagate. V tem trenutku je za vas pomembno, da ohranjate ravnovesje z meditacijo, psihološkim delom na sebi in zdravo prehrano. Morda se bo odgovor na neko vaše vprašanje pojavil v sanjah v dneh okoli mrka. Obetajo se vam tudi konci in začetki, povezani s prijateljstvi, skupinami ljudi ali spletnimi skupnostmi in projekti.

Mrk bo imel dober vpliv na Device, ki imajo v tem času ogromno možnosti za uspešno preobrazbo. Velike so tudi možnosti, da najdejo svojo resnično ljubezen! To je čas navdiha in harmonične energije. Stvari, za katere ste delali, bodo končno začele delovati in videli boste rezultate tega.

Rojeni v znamenju Tehtnice se bodo v času mrka soočili s konfliktom, povezanim s čustvi in njihovimi mislimi, ki traja že nekaj časa. V središču pozornosti bo vaša varnost na področju čustev, odnosov in financ. Spoznali boste, da varnost ne izhaja iz zunanjih dejstev lunin mrk je trenutek, da varnost in srečo poiščete v sebi.

Tako kot to velja za Devico, so zvezde tokrat tudi na strani Škorpijona. Ta mrk bo aktiviral ves vaš potencial. Sedaj je čas, da začnete graditi stvari iz temeljev, morda pa boste nagrajeni za vse delo, ki ste ga vložili v nekaj v zadnjih mesecih. Bodite pozorni na komunikacijo in informacije, ki prihajajo  vam. Nekatere vaše najboljše priložnosti se lahko pojavijo prek telefonskega klica, e-pošte ali celo prek socialnih medijev. Informacije so ključne za to, da kar najbolje izkoristite ta lunin mrk!

Tudi za Strelce bo ta mrk pravi blagoslov, in sicer v finančni obliki, saj jim prinaša možnost dotoka večje količine denarja. Mrk je lahko po drugi strani povezan tudi z neko drugo prelomnico v njihovem finančnem življenju, s koncem nečesa, kot je denimo zaprtje podjetja. Vsekakor pa so energije, ki obljubljajo bogastvo, tokrat na strani Strelcev. Potrebno se jim je le odpreti in jih izkoristiti.

Kozorogi se bodo v tem času morda spopadali z različnimi izzivi in ovirami, a pomembno je, da jih prebrodijo mirno in potrpežljivo. Po drugi strani pa je na njihovi strani podpora neke očetovske figure (oče, dedek, prijatelj, šef), ki jim bo pomagala, da se prebijejo skozi ta čas. To obdobje je lahko čas za velike dosežke in priznanje za nekaj, kar ste si prizadevali že dalj časa.

Ta čas je zelo pozitiven za Vodnarje, ki bodo morda našli odgovore, ki so jih iskali že nekaj časa. Med polno Luno se lahko pojavijo težave z zdravjem, zato je pomembno, da poskrbijo zase. Vibracije tega mrka so povezane tudi z njihovo ustvarjalno energijo, hobiji in odnosi. To ni čas za divjanje, temveč za uživanje v priložnostih, ki jih prinaša ta energija.

Lunin mrk bo prizanesljiv do Rib. Seveda se bodo v tem obdobju pojavili izzivi, ki so značilni za vsak mrk, vendar obstaja velika možnost, da bodo rezultati naravnost fantastični. Obstaja tudi velika možnost, da se pripadnikom tega znamenja v tem času uresničijo sanje. To je čas, ko lahko v svojem življenju dosežete zares ogromno lepega.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
šepetalec |  12 .01. 2020 ob  11: 21
Nekaj pa je le v astrologiji.