KAKŠNEGA PA IMAŠ TI? Obstaja več vrst in vsaka razkriva osebnost

Trendi

Popek ni organ v telesu, temveč je brazgotina, ki ostane od popkovine. Pri tem ni važno, kako se jo prereže, ker telo samo prekine dovod in ostanek popkovine odpade. Med drugim gre za močno erogeno cono, saj je koža na njem in v njegovi okolici posuta z nešteto živčnimi končiči, katerih pravilna stimulacija prebudi spolno slo ter pripomore k doseganju vročih občutkov. Nemški psiholog Gerhard Reibmann pa v svoji knjigi 'Understand Yourself through your Navel' oziroma 'Spoznajte sebe skozi obliko popka' celo navaja, da je s pogledom na obliko popka mogoče prepoznati značaj posameznika in predvideti njegovo življenjsko dobo. Kaj torej po mnenju Reibmanna brez besed sporoča oblika gumbka na trebuhu?

Izbočen popek

Imajo ga močne, ekstrovertirane osebe optimističnega značaja. Ljudje s takšnim popkom so po prepričanju avtorja trmasti, samosvoji in pripravljeni storiti vse, da bi dosegli svoje cilje. V ljubezni se jim ne mudi, a ko najdejo srčnega izbranca, z njim osnujejo dolgo zvezo.

Pričakovana življenjska doba: 72 let.

Okrogel in globoko vbočen popek

Tisti, katerih popek je takšne oblike, so najpogosteje tihi, skromni in velikega srca. Drugih ne morijo s svojimi težavami, so pa vedno pripravljeni pomagati in veliko energije vlagajo v medosebne, tudi romantične odnose.

Pričakovana življenjska doba: 81 let.

Vertikalni rahlo vbočen popek

Gre za tanek, pokončen, plitek popek, ki nakazuje na čustveno stabilno, velikodušno osebo z visoko samozavestjo.

Pričakovana življenjska doba: 75 let.

Horizontalni popek

Popek, ki simbolizira kompleksno in čustveno osebo. Gre za ljudi, ki le težko zaupajo drugim, a ko zgradijo zaupanje, snujejo globok in trajen odnos. Pa naj bo prijateljski ali partnerski. Živijo po načelu: "Do drugih se obnašaj tako, kot si želiš, da bi se drugi obnašali do tebe."

Pričakovana življenjska doba: 68 let.

Plitek popek nepravilne oblike

Nakazuje edinstveno osebo, ki ji hitre spremembe ne povzročajo težav, prav tako hitro spreminja razpoloženje in pričakuje, da se bo tem spremembam okolica vedno prilagajala.

Pričakovana življenjska doba: 70 let.

Ovalen popek

Pokončen popek v obliki jajca predstavlja hiperaktivno in izjemno občutljivo osebo. Človeka, ki stvari jemlje preveč resno in je hitro užaljen ter prizadet zaradi besed ali dejanj drugih, o svojih čustvih pa težko govori. Gre za nestrpne posameznike, ki se hitro naveličajo rutine, piše The Sun.

Pričakovana življenjska doba: 65 let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija