KDAJ IN KAKO BOSTE SPOZNALI LJUBEZEN SVOJEGA ŽIVLJENJA? Odgovore razkrivajo statistični podatki

Trendi

Svojo sorodno dušo lahko spoznamo kjerkoli in prav pogosto se nam to zgodi ravno takrat, ko to najmanj pričakujemo. Pa naj je to med sprehodom po mestu, lokalni restavraciji ali pa celo s pomočjo raznih družbenih omrežij. Znanstveniki in statistiki so izvedli že veliko raziskav, s katerimi so želeli odgovoriti na vprašanja o najpogostejšem mestu srečanja, kjer lahko spoznamo svojega bodočega življenjskega sopotnika in pri katerih letih se to običajno zgodi.

Moški ljubezen svojega življenja spoznajo kasneje, kot ženske

Raziskave so razkrile, da pripadnice nežnejšega spola svojega bodočega moža spoznajo pri 25. letih. Pri moških se to zgodi nekoliko kasneje, saj svojo sorodno dušo spoznajo tri leta pozneje in sicer takrat, ko dopolnijo 28 let.

Skupni prijatelji so najpogostejši krivci za nastanek novega razmerja

Največje število oseb je svoje boljše polovice spoznalo prek skupnih prijateljev. To se je zgodilo približno 38 % osebam, ko so spoznale prijatelje svojih prijateljev. 22 % ljudi pa je v razmerje vstopilo po tem, ko so bodočega partnerja spoznali na družbenih omrežij.

Zanimivo je dejstvo, da se polovica romantičnih razmerij prične le kot dobro prijateljstvo.

Deli novico:

Pisalo |  15 .07. 2017 ob  17: 03
Piše, da ko ga v cerkvi vidiš, usmeri pigled vanj, pomigaj z boki in ta bo tvoj. Sam ne tisti dan jabolk z dreves trgat. K poj se zna zgodit da se vama bo utrgalo.
Bibi |  15 .07. 2017 ob  17: 01
-2
Kaj pa piše v bibliji?
geza |  15 .07. 2017 ob  15: 25
-1
v bibliji je zapisano samo nekateri to nerazumejo ali pa nočejo.