KDO JE ZAŽGAL SANITARIJE OB PEŠPOTI V SEČI: Domačini imajo več teorij (FOTO)

Piran

Nekomu je bilo ponoči očitno dolgčas ali pa mu plastične sanitarije ob pešpoti med avtokampom v Luciji in Ribičem v Seči gredo resnično na živce. Neznanci so se ponoči namreč grdo znesli nad omenjenimi sanitarijami na priljubljeni divji plaži.

Sodeč po fotografijah, ki jih je na družbenem omrežju Facebook objavilo Okolje Piran, so neznani storilci eno izmed plastičnih kabin zažgali. Od nje ni ostalo praktično nič, le nekaj stopljene plastike, pod njo pa požgana trava.

"Kdo in zakaj uničuje naše mesto? Komu je v veselje izničiti naše dobre namere in onemogočiti sprehajalcem dostojno olajšanje?" se ob vandalističnem dejanju sprašujejo na Okolju.

VANDALI NA DELU: Tako so se ponoči neznani storilci znesli nad plastičnimi sanitarijami na pešpoti Ribič- avtokamp...

Objavil/a Okolje Piran dne Sreda, 15. julij 2020

Pod objavo so se zvrstila ugibanja, kdo in zakaj bi se lahko tako grdo znesel nad plastičnimi sanitarijami. Nekateri so mnenja, da sanitarije ob pešpoti motijo predvsem domačine, drugi, da so bili na delu mladi, ki se na divji plaži pod Forma vivo radi zabavajo. Pojavila se je tudi domneva, da bi na stranišču lahko zaspal brezdomec s cigareto in da je do požiga prišlo nenamerno. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Veštivemjaz |  15 .07. 2020 ob  12: 44
-3
Kazijo podobo polotoka plastika plastika plastika plus moli boga ko gres na potrebo da te kasn kamen iz klifa ne zadane