KDO PONOČI V KOPRU KRADE GILERE? Izginili dve enaki, le različnih barv

Kronika

V Kopru so ponoči ukradli moped Gilera runner, registrskih oznak KP KJ-51, črne barve, vreden 1.500 evrov. Ukraden pa je bil prav tako v Kopru enak moped, rdeče barve, registrskih oznak KP TT-82, vreden 1.500 evrov.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 53 primerih in na številko 113 prejeli 111 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo, dve z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. Zasegli so eno vozilo. Obravnavali so tri tatvine in 25 nezakonitih prehodov državne meje, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali trikrat.

Včeraj ob 9.00 so policisti v Podgradu ustavili avtomobil Volkswagen golf, ki ga je vozil 22-letni Albanec z urejenim statusom za bivanje v Italiji. V vozilu so bili še trije Albanci, ki pa so v Slovenijo vstopili nezakonito. 22-letnika čaka kazenska ovadba.

Koprski policisti obravnavajo goljufijo pri nakupu zlata preko spleta. Kot navajajo, je oškodovanec opravil nakup, zlata pa ni dobil. Zadeva je v fazi preiskave.

Včeraj ob 16.00 je v Hrvatinih prišlo do prometne nesreče, v kateri je 38-letna voznica z avtomobilom zapeljala desno izven vozišča, kjer je trčila v kamniti zid. Z njo sta bila v vozilu še dva otroka. Vsi trije so se v trčenju poškodovali in so bili prepeljani v izolsko bolnišnico.

V Pradah so policisti ob 1.40 ustavili 44-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,71 mg/l alkohola. Moškega so pridržali, čaka ga obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija