KO ALKOHOL POVZROČI KAOS: Pijan moški vstopil v napačno stanovanje in si 'vzel' napačno žensko

Svet

Pijana avantura je včasih polna nepričakovanih presenečenj, a redko kdo bi si predstavljal, da se bo končala s takšno zmedo. V Nemčiji se je nedavno zgodila nenavadna afera, ki je požela precej pozornosti. Pijan moški je namreč vstopil v napačno stanovanje in 'položil' napačno žensko. Kalvarija se je začela, ko jo je moški poklical po drugem imenu.

Dogodek se je zgodil v mestu Würzburg, ko je 33-letni moški, precej omamljen z 1,8 promila alkohola v krvi, nenamerno vstopil v napačno stanovanje. Vrata so bila odklenjena, v prostoru pa je bila tema, zato moški ni imel pojma, da se je znašel na napačnem mestu. Kljub nerodnemu premikanju po stanovanju je končno našel pot do spalnice, kjer je na postelji zagledal žensko. Ob misli, da je pred njim ženska, s katero se je dogovoril za srečanje, ni niti slutil, da je storil grozno napako, poroča Bild.

A resnica se je razkrila v trenutku, ko je pijani moški poklical žensko po drugem imenu. V tistem trenutku se je ženska prebudila iz spanca in se zavedla, da v njeni postelji leži popolnoma neznana oseba. Bila je presenečena in zgrožena ob spoznanju, da se je nekdo brez dovoljenja znašel v njenem stanovanju in izkoristil njeno nepripravljenost. Tako se je zgodba hitro znašla na sodišču, kjer so se morali ukvarjati s to nenavadno situacijo.

Kako je sploh prišlo do te zamenjave identitete? Kot so ugotovili preiskovalci, je neka druga ženska pošiljala sporočila pijanemu moškemu, ga vabila k sebi in mu ponujala seks. Po navedbah preiskovalcev naj bi mu neznanka celo pustila ključe stanovanja, a je nesrečni moški pri vstopu v stavbo zgrešil vrata in nenamerno vstopil v stanovanje, kjer je naletel na napačno osebo.

Pijan moški je bil obsojen na plačilo odškodnine v višini 2.400 evrov prizadetemu paru. Ta nenavadna zgodba pa bo zagotovo še dolgo ostala v spominu vpletenih, pa tudi širše javnosti, saj nam ponovno pokaže, kako lahko preprosta napaka in preveč alkohola povzročita pravo zmešnjavo in posledice, ki jih nihče ne pričakuje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija