KOPER: Poženite na brezplačni servis vašega kolesa

Koper

'Polni zagona kolesarimo v službo' je nacionalna pobuda za spodbujanje kolesarjenja in spreminjanja vsakodnevnih potovalnih navad. Vključuje koristne nasvete, povezovanje z drugimi kolesarji in nagrade tekom akcije in ob koncu izziva.

Kolesarjenje je učinkovita alternativa avtomobilu in ima številne pozitivne učinke na počutje posameznikov, zmanjšuje negativne izpuste CO2, zmanjšuje stroške goriva in parkiranja ter skrbi za naše zdravje.

Pridružite se!

Sodelovanje pri izzivu 'Polni zagona kolesarimo v službo' je odlična priložnost, da se pridružite mnogim drugim posameznikom in podjetjem, ki želijo prispevati k večji trajnostni mobilnosti. S kolesarjenjem v službo lahko vsak posameznik prispeva k zmanjšanju obremenitve okolja in prometnih zastojev, hkrati pa si zagotovi tudi bolj zdrav način potovanja. Delodajalci lahko spodbujajo svoje zaposlene k sodelovanju in s tem prispevajo k izboljšanju zdravja zaposlenih, podobi podjetja in učinkovitosti poslovanja. Sodelovanje v izzivu je koristno za vse, zato se pridružite in postanite del pozitivne spremembe.

Brezplačni servis koles – Koper, 25. april 2024

V sklopu projekta 'Polni Zagona kolesarimo v službo', bo v aprilu in maju 10 brezplačnih servisnih akcij, na ulicah devetih slovenskih mest. V četrtek, 25. aprila v Kopru, bo izvajalec Bikehanic na začetku promenade, od 13.00 – 19.00, nudil brezplačen pregled in hiter servis koles. Naročanje na servis ni potrebno.

Več informacij na www.polnizagona.si.