KOPRČANKA S FOTOGRAFIJO NEVESTE MED NAJBOLJŠIMI NA SVETU: Odličen posnetek z neustrašno mladoporočenko (FOTO)

Koper

Med zmagovalci najboljših poročnih fotografij leta je tudi Koprčanka Ana Gregorič, ki se je uvrstila v končni izbor najboljših. Sodelovali so fotografi iz več kot 60 držav.

Ana je sicer znana poročna fotografinja, ki je tokrat žirijo prepričala s fotografijo neveste ob Blejskem jezeru. Nastala je avgusta lani na poroki para iz tujine.

Fotografijo je najprej objavila na Instagramu in ker je dobila dobre odzive fotografov kolegov, se je odločila sodelovati v izboru.

Kot je Ana povedala za portal Siol.net, je bilo vreme tistega dne precej neprijetno, vetrovno in deževno, a se nevesta ni dala motiti in se je prepustila trenutku.

KAKO NAJLAŽJE DO RECEPTA ALI ZDRAVNIKA? V ZD Koper je to tako enostavno (VIDEO)

Svoje delo so zaradi aktualnega stanje glede koronavirusa prilagodili tudi v koprskem zdravstvenem domu, tako med drugim do nadaljnjega osebno naročanje ni mogoče. Da bi obiskovalcem kar se da poenostavili postopek naročanja, so na njihovi spletni strani pripravili obrazec e-naročanje, s katerim boste najlažje prišli do zdravnika ali recepta.

IDEALNI POGOJI ZA DELO TIK OB MORJU: Izberite si poslovni prostor v koprski marini

Marina Koper d.o.o. v na novo zgrajeni stavbi na Kopališkem nabrežju, ki se dizajnersko in funkcijsko popolnoma sklada z okoljem, tj. morjem in plovbo, prodaja prostore za pisarniške, trgovske ali storitvene namene, v skupni izmeri približno 1.000 kvadratnih metrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  12 .11. 2020 ob  18: 48
14
Uaaaau! Prekrasna fotka. Čestitke.
porkamalora |  12 .11. 2020 ob  16: 56
15
Pohvalno! Brez besed.