KOPRSKI POLICISTI VOZILA ZASEGALI KOT PO TEKOČEM TRAKU: Vsi vozili brez vozniške!

Kronika

V zadnjih 24 urah so policisti zasegli tri osebne avtomobile. Vsi trije vozniki niso posedovali veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg tega pa so bili še v drugih prekrških, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. Vsem sledi obdolžilni predlog. 

V Kopru so vozilo zasegli 31-letniku, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistrirano vozilo na katerem je imel nameščene druge registrske tablice. V Divači so vozilo zasegli 38-letniku, ker ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. V postopku mu je bil odrejen hitri test na droge in strokovni pregled, katera je odklonil. Na cesti Vanganel–Babiči pa so vozilo zasegli še enemu 31-letniku, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Odrejen mu je bil tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, in hitri test na droge, ki je bil pozitiven, zato mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega pa je odklonil.

V Kopru je bil ukraden skuter znamke Gillera Runer VXR 200, črno-bele barve, registrskih številk KP GA-78, skupaj s pripadajočim prometnim dovoljenjem, zavarovalno polico in motoristično čelado znamke Shark. Lastnik je oškodovan za 600 evrov.

V noči na petek sta dva neznanca vlomila v bencinski servis v okolici Sežane. Po prvih ugotovitvah sta ukradla večjo količino cigaret.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so od včeraj od 6. ure do danes do 6. ure obravnavali pet oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Republiko Hrvaško in Republiko Slovenijo. Policisti Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica so obravnavali enega državljana Maroka, ki ga bodo danes vrnili hrvaškim varnostnim organom, policisti PP Piran pa so obravnavali štiri državljane Afganistana, ki so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v azilni dom.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija