KRIMINALISTI PREISKUJEJO GROZILNO POŠILJKO ZA CARLOVO: Kako je kuverta brez poštnega žiga prišla do vložišča televizije?

Koper

Na televiziji v Kopru so danes prejeli kuverto, v kateri sta bila bel prah in pismo z žaljivo vsebino. Dogodek so prijavili na koprskim policistom, ki so opravili aktivnosti po protokolu. Kraj so zavarovali, eno osebo pa zadržali v karanteni, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Kot je na družbenem omrežju Facebook zapisala novinarka Eugenija Carl, je bila kuverta naslovljena nanjo, odprla pa jo je nič hudega sluteč. Notri je bil bel prašek, takoj so obvestili policijo.

"Upam, da ni nič hudo nevarnega, je pa snov dražeča," je še zapisala novinarka, ki je že večkrat prejela sumljivo pošto.

Za dobrodošlico po dopustu. In spet bomo pol dneva v kranteni. In spet bo šlo javnih 3000 evrov za stroske...

Objavil/a Eugenija Carl dne Ponedeljek, 01. junij 2020

Popoldne je Carlova, prav tako prek Facebooka, sporočila, da je analiza pokazala, da ne gre za snov, ki bi bila nevarna za življenje. "Je pa občutno dražeča za sluznico dihal," je še enkrat ponovila.

Ob tem se je vsem zahvalila za podporo: "Taki dogodki kažejo na stanje duha ne samo posameznika, pač pa celotne družbe. Žalosti me. Skrbi me."

Kot je dodala, jo "zdaj vabijo kriminalisti". "Sumljivo se jim zdi, da je bila kuverta brez poštnega žiga, pa je vseeno prispela do vložišča TVS. Resno so se lotili," je še zapisala Carlova.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kokodek |  03 .06. 2020 ob  08: 15
če z vlade hujskajo, žalijo, tožarijo, lažejo, se sprenevedajo.....kaj naj pričakujemo , amerikojQuery112306390447183036547_1591164681138???!!!!!
vseved |  01 .06. 2020 ob  12: 57
25
Samo reva in strahopetec lahko pošlje tako pismo. Zakaj se osebno ne najavi pri njej na RTV in javno pove kaj ga muči.