KROF CAFÈ CENTRALA MED NAJBOLJŠIMI: Osvojil je prestižno 2. mesto (FOTO)

Piran

LifeClass s ponosom oznanja, da je njihov slasten krof iz Cafè Centrala osvojil prestižno 2. mesto v kategoriji "Inovativni krof" na tekmovanju "Naj krof Slovenije 2024". Tekmovanje, ki ga organizira Turistično gostinska zbornica Slovenije, je preraslo v enega izmed najbolj pričakovanih dogodkov v gostinski industriji.

Strokovno komisijo so sestavljali Tomaž Vozelj, predsednik Društva kuharjev in slaščičarjev Slovenije in mednarodni ocenjevalec WACS, Alenka Kodele, priznana slaščičarska mojstrica in predavateljica na BIC Ljubljana ter Urška Strnad, vodja gostinstva v Gostinskem podjetju Trojane.

Krof Cafè Centrala, ki združuje inovativnost in tradicionalne okuse, je pritegnil pozornost žirije in obiskovalcev. Je prava umetnina okusov, ki vključuje osvežujočo limonino kremo, limonin gel in nežno meringo. Njegova edinstvenost je še dodatno poudarjena s sestavinami, kot so oljčno olje, maskarpone, limonin liker in bela čokolada. Alenka Kodele je dejala, da je ocenjevanje inovativnih krofov zanimivo tudi za komisijo, saj morajo poleg samega videza upoštevati tudi kombinacijo okusov dodatkov, ki jo je pogosto težko uskladiti z okusom samega krofa.

Krof je bil izbran v močni konkurenci 30 različnih krofov iz vse Slovenije, pri čemer je žirija upoštevala izgled, splošni vtis, pravilno obdelavo testa, stopnjo cvrtja, polnilo in okus.

Vabijo vas, da okusite ta inovativni krof v omejenih količinah v Cafè Centralu od 8. do 14. februarja. Za nakup večjih količin krofov je potrebno predhodno naročilo na (05) 692 10 50. Ne zamudite priložnosti, da uživate v drugem najbolj inovativnem krofu v Sloveniji!