KRVAVA DRAMA V DALMACIJI: Umoril mater, nato pa okrvavljen napadal ljudi na ulici

Kronika

Dalmacijo pretresa družinska tragedija. Včeraj okoli 6.30 je 35-letnik v Veli Luki na otoku Korčula umoril svojo 56-letno mater.

Do umora je prišlo v družinski hiši, kjer je sin mater večkrat zabodel v prsni koš, nato pa ves okrvavljen odšel v mesto. Tu naj bi napadel še najmanj dva moška, nato pa je pobegnil. Po besedah očividcev se je vse zgodilo v roku petih minut, v radiu 50 metrov.

35-letnik naj bi bil v preteklosti že večkrat nasilen. Tudi umorjena mati naj bi ga večkrat prijavila policiji zaradi groženj. Pred časom naj bi v afektu razbil roštilj pred hišo. Policisti naj bi sicer večkrat posredovali v njihovi domači hiši, a ne zaradi nasilja, ampak zaradi njegovega slabega zdravstvenega stanja.

Umorjena 56-letnica je bila po rodu Brazilka, ki se je poročila s Hrvatom in pomorcem, očetom 35-letnika. Ta je bil v času tragedije na ladji.

Moškega so policisti aretirali, nato pa je bil prepeljan v bolnišnico v Dubrovniku, kjer je ostal na zdravljenju. Po nekaterih informacijah naj bi imel težave z mamili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija