LUKSUZ, DA TE KAP: J.Lo prodaja vilo z devetimi spalnicami in dvanajstimi kopalnicami (FOTO, VIDEO)

Svet

Jennifer Lopez, pogosto imenovana tudi J.Lo, je ameriška igralka, pevka in plesalka, ki se je uveljavila v 90. letih. Znana je po svojem edinstvenem glasu in energičnem plesu, ki sta navdihnila številne oboževalce po vsem svetu. Začela je kot plesalka v televizijski oddaji 'In Living Color' in leta 1999 izdala svoj prvi album 'On the 6'. Leta 1997 pa je prvič nastopila kot igralka, in sicer v filmu 'Selena'. Trenutno zbuja pozornost tudi s prodajo čudovite družinske vile, katere notranjost res vzame sapo. Prodaja jo za 42,5 milijonov dolarjev.

View this post on Instagram

A post shared by Top Closings (@topclosings)

Gre za luksuzno vilo na Bel Airu z devetimi spalnicami in dvanajstimi kopalnicami. Razkošna hiša z okolico je nastala po ideji arhitekta Samuela Marxa, ki ga je navdahnila arhitektura francoskega podeželja, notranjost nepremičnine krasijo svetli toni, tramovi, odprti prostori in velika okna. V pritličju vile je dnevni prostor z barom in kaminom, velika vrata z jeklenim obodom vodijo na teraso, piše The Hollywood Reporter.

Ogromna kuhinja ima kar dva otoka, ena od mnogih posebnosti vile pa je nedvomno kino s 30. sedišči, stene v njem so okrašene s plakati filmov, v katerih sta igrala Ben Affleck in J.Lo. Na posesti so še hiša za goste, zunanje gledališče in seveda bazen.

J. Lo je nepremičnino kupila leta 2016 od igralke Sele Ward, tedaj je zanjo odštela skoraj 26 milijonov evrov, kar pomeni, da bo s prodajo, če se bo izšla po njenih načrtih, zaslužila 14 milijonov evrov. Sprva sta vilo z okolico z Benom nameravala prenoviti, a sta se na koncu odločila za prodajo. Vila je predstavljena v spodnjem videu. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija