MAJA PRODAN JURIČ V BITKO ZA MESTO ŽUPANJE: Neodvisna kandidatka s podporo liste Vsi smo Ankaran

Ankaran

Kandidaturo za županjo Ankarana je napovedala mag. Maja Prodan Jurič, neodvisna kandidatka, ki jo podpira lista občanov Vsi smo Ankaran.

Kot neodvisna kandidatka, podprta z listo občanov Vsi smo Ankaran, bo v občini uveljavila jasne dolžnosti in pravice vseh na volitvah izvoljenih oblikovalcev občinske politike, kakor tudi zaposlenih občine, je sporočila.

Dodaja tudi, da se bo trdo zavzemala za infrastrukturni razcvet "ene izmed finančno bogatejših slovenskih občin". Prepričana je, da lahko občina s tako izrednimi naravnimi in ekonomskimi danostmi svojim občanom zagotovi življenje v prostoru z visoko razvito javno infrastrukturo.

"Občina Ankaran razpolaga s sredstvi, ki lahko ob pravilni občinski politiki nudijo visoko kvaliteto življenja ranljivim skupinam, starostnikom, mladini, otrokom in nasploh vsem občanom. To je z novo energijo in elanom mogoče storiti veliko hitreje in učinkoviteje od trenutne dinamike izvajanja razvojnih programov občine," so še navedli v sporočilu za javnost.

Kot navaja, bo "županja, ki je poštena, nepristranska in skrbna prav do vsakega prebivalca ankaranske občine".

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kolibri123 |  25 .09. 2022 ob  07: 24
Lepo lepo, samo kako?
JKDWingChun |  23 .09. 2022 ob  19: 03
Halooo? V 25 letih bivanja v Ankaranu nisem opazil te ženske nikjer! Allora sploh ne živi v Ankaranu. Allora mrš od kje si se vzela! Sej ne zivim vec tam ampak se malo se fali bo Taichi Nagatomo kandidiral za slovenskega premiera
Zvitalisica |  22 .09. 2022 ob  14: 36
14
1.Kdo je v ekipi, ki bo speljala njen nacrt?
2. Misli uporabiti obstojeco upravo, da ji
bo speljala nacrte?
3. Ce ne, ali lahko prekine delovno razmerje sedaj sedecim v obcini Ankaran?
Silvana63 |  22 .09. 2022 ob  14: 29
Ojoj! Aiuto!
Martin Kacur |  22 .09. 2022 ob  11: 38
15
Ajaj