'MAŠČEVANJE JE SLADKO': To je razlog, da je poročni fotograf izbrisal vse fotografije in odšel z dogodka

Svet

Poročni fotograf je na spletu sprožil besno razpravo, ko je razkril, da je izbrisal poročne fotografije para, po tem ko je ves dan delal v žgoči vročini brez odmora za vodo in hrano.

Svojo zgodbo je delil na forumu Reddit. Kot je pojasnil, ni profesionalni fotograf ampak pasji frizer. Kljub vsemu je privolil, da bo za 250 dolarjev pomagal prijatelju, ki se je poročil, saj sta z nevesto na ta način želala privarčevati nekaj denarja.

Okoli 17. ure so začeli streči hrano, njemu pa je bilo rečeno, da se ne sme ustaviti da bi jedel, saj mora še naprej fotografirati. Kot pravi zanj niti niso rezervirali stola ob mizi.

Ženinu, prijatelju je dejal, da potrebuje 20 minut odmora, da si odpočije, nekaj poje in nekaj spije. Njegovo prošnjo pa je prijatelj v hipu zavrnil in mu dejal, da naj bo ali fotograf, ali pa naj odide brez plačila.

Prav to je tudi naredil, pred očmi ženina je izbrisal prav vse fotografije in odšel. "Tudi če bi mi na koncu plačal, bi mi dejansko plačal 250 dolarjev za kozarec mrzle vode ali za to, da se lahko nekam usedem za pet minut," je še navrgel.

"Sem zaradi tega jaz kreten? Po poroki sta šla takoj na medene tedne in izginila sta iz družbenih omrežij, jima je veliko ljudi pisalo glede poročnih fotografij," je še zapisal. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija