MED PREPIROM JI JE IZ TORBICE UKRADLA 300 EVROV: Policisti so osumljenko ujeli v Olmu, kaznovali pa še njenega partnerja

Kronika

Koprski policisti so v petek ob 12. uri prejeli obvestilo o izvršeni drzni tatvini. Ugotovljeno je bilo, da sta se na javnem kraju sprli 41-letna osumljenka in 47-letna oškodovanka. Osumljenka je oškodovanki med prepirom iz torbice vzela kuverto s 300 evrov gotovine in s kraja pobegnila. Policisti so kmalu po prijavi osumljenko izsledili v Olmu v Kopru in ji odvzeli prostost. Med postopkom so policisti 46-letnemu partnerju osumljenke zasegli še manjšo količino prepovedane droge konoplje in nekaj tablet. Zoper 41-letnico bo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru podana kazenska ovadba zaradi storitve kaznivega dejanja velike tatvine in grožnje, zoper 46-letnika pa bodo policisti uvedli hitri postopek zaradi posesti prepovedane droge.

Nekdo je v soboto okoli 15. ure vlomil v stanovanje v Kopru in ukradel več vrednejših predmetov.

Škode je, po prvi oceni oškodovancev, za 49.000 evrov. Policisti za storilcem še poizvedujejo, zoper njega pa bodo na Okrožno državno tožilstvo v Kopru podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja velike tatvine.

Obravnavali so tudi več kršitev javnega reda in miru

V petek okoli 18.30 so bili koprski policisti obveščeni, da je v eni od trgovin na območju Kopra prišlo do kršitve javnega reda in miru. Policisti so na kraju izsledili 42-letnega moškega, ki se ni pomiril niti po njihovem prihodu, zato so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva in odrejeno pridržanje.

Fotografije so simbolične.

V Kopru so policisti v petek ob 20.39 posredovali v zasebnem stanovanju, kjer sta se sprla sostanovalca. Zaradi kršitve javnega reda in miru so 64-letnemu moškemu izdali plačilni nalog zaradi nasilnega in drznega vedenja.

V soboto ob 21.16 je na tržnici v Kopru javni red in mir kršil 33-letni moški. Ker se kljub ukazom policistov naj s kršitvijo preneha ni pomiril, so bila zoper njega uporabljena prisilna sredstva in odrejeno pridržanje. Policisti so mu izdali plačilni nalog zaradi storitve več prekrškov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija