MENJAVA VODSTVA V TZ PORTOROŽ? Objavili so razpis za direktorja

Piran

Turistično združenje Portorož (TZP) je objavilo razpis, s katerim iščejo novega direktorja. 

Kandidati, ki se želijo potegovati za direktorski stolček, morajo izpolnjevati določene pogoje. Med njimi so najmanj prva stopnja izobrazbe v skladu z zakonom, ki ureja visoko šolstvo, ter vsaj tri leta delovnih izkušenj s področja organizacije, upravljanja in vodenja. Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje v turistični industriji.

Poleg tega je zahtevano odlično znanje slovenskega in italijanskega jezika, skupaj z vsaj enim od naslednjih jezikov: angleščino ali nemščino. Kandidati morajo pripraviti tudi program dela združenja.

Trenutno TZP vodi Aleksander Valentin kot v. d. direktorja

Naloge, ki jih bo prevzel direktor TZP, vključujejo vodenje in usklajevanje delovnega procesa ter poslovanja združenja, pripravo temeljev poslovne politike, pripravo načrtov in programov dela ter izvajanje sklepov skupščine in nadzornega sveta združenja. Prav tako bo izbran kandidat odgovoren za pripravo letnih poslovnih poročil, skrb za računovodske izkaze ter organizacijo delovnih mest v združenju.

Če se želite prijaviti na razpis, morate pravilno izpolniti prijavo, ki vključuje življenjepis, program dela za obdobje trajanja mandata, dokazila o izobrazbi in delovnih izkušnjah ter druge zahtevane dokumente. Kandidati bodo o izidu razpisa obveščeni najkasneje v 30 dneh po zaključenem izbirnem postopku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  12 .07. 2023 ob  02: 58
10
Za elitni turizem je potrebno nekaj ponudit,ne pa dva lezalnika na plazi in zvecer one man band.
Cene za tak luksuz so previsoke
bubobubo |  11 .07. 2023 ob  23: 54
Portorož je turistično obubožan, previsoke cene, dogajanje na nuli, kje so zlati časi , ki je bilo težko prehoditi mesto zaradi gužve, vsepovsod glasba, akcija, pestra ponudba in zmerne cene, da si je vsakdo lahko nekaj privoščil....danes je vse skupaj ena velika revščina in sramota za tak turistični kraj, odgovorni pa mirno spijo in se ne sekirajo
SonjaK |  11 .07. 2023 ob  20: 16
12
Portoroški turizem je v največji krizi svoje zgodovine. Vsak ki je šel to poletje čez portoroz lahko to potrdi. Vse je eno samo gradbišče. Gosto pa nikjer verjetno se obrnejo ko ugotovijo, da s seboj niso vzeli gradbiščne čelade. Sicer pa dvomim, da bo kaka sprememba po končanem razpisu. Kdor se spomni je bil Valentin na Korenikini listi leta 2018. Lahko bi pa to funkcijo prevzel tudi Troha on ima izkušnje v turizmu a so ga iz prejšnje službe odpustili zaradi težav z lepljivih prsti. Morda je ravno to področje svetovanja županu.