MESEC ŽENSKE LEPOTE V TERMAH PORTOROŽ: Celovita spomladanska ponudba za čudovit videz

Piran

Dame, pozor! Marec je vaš mesec in ni boljšega načina praznovanja vaše lepote in edinstvenosti kot sproščujoč obisk wellnessa. V Termah Portorož vedo, kako pomembno je, da poskrbite za svoj um, telo in dušo, zato so pripravili nabor storitev, ki vam bodo pri tem pomagale.

Ves mesec marec vam ponujajo ekskluzivno spomladansko ponudbo Term Portorož, ki vključuje vse, kar potrebujete za negovan, svež in vitalen videz. Od sproščujočih masaž in pomirjujočih neg obraza do razstrupljevalnih programov telesa, pedikure in individualnih vaj s fizioterapevtom za izboljšanje telesne drže in gibljivosti sklepov.

Njihova ekipa izkušenih wellness strokovnjakov vam bo svetovala glede najbolj primerne storitve in  vašo izkušnjo prilagodila osebnim potrebam in željam. Njihovo osebje bo zagotovilo, da se boste po razvajanju v Termah Portorož počutili prenovljeni in polni energije. Ne glede na to, ali se želite razbremeniti stresa, izboljšati svojo telesno pripravljenost ali si preprosto vzeti nekaj časa zase, Spring hits in Ugodnosti v Termah Portorož ponujata nekaj za vsako od situacij.

Zakaj torej čakati? V mesecu, v katerem slavijo ženske, izkoristite ugodnosti in si privoščite nekaj prepotrebne nege zase.

Za več informacij o terminih in storitvah so vam na voljo na: +386 5 692 80 09 ali na wellness@lifeclass.net