'MEŠETARJENJE' S CENAMI V KOPRSKEM OBIJU? Enak izdelek, isti dan, različne vsote na računu (FOTO)

Koper

Po družbenem omrežju Facebook je že pred dnevi zaokrožila fotografija dveh računov iz koprske trgovine Obi. Identičen izdelek z identično kodo, cena zanj pa ob dveh različnih urah v istem dnevu različna.

Kot je razvidno iz računov, objavljenih na družbenem omrežju Facebook, gre za nakup zemlje za lončnice, oba računa pa sta bila izdana 5. maja. Prvi ob 11.26, na katerem je razvidno, da je vreča zemlje stala 3,79 evra, drugi pa ob 15.54, na katerem je cena ene enake vreče zemlje 20 centov dražja, in sicer 3,99 evra. Za šest paketov zemlje je tako kupec dopoldne odštel 22,74 evra, popoldne pa 23,94 evra.

"Me prav zanima, kolikšna bo cena ob 20.00 za isto stvar," je še zapisano ob objavljeni fotografiji.

Na trgovino Obi smo se že v prejšnjem tednu obrnili z vprašanji, kakšna je praksa spreminjanja cen njihovih trgovinah oziroma kdaj spreminjajo cene. Zanimalo nas je, ali cene nekega artikla spreminjajo tudi tekom delovnega dne ter jih obenem prosili za pojasnilo omenjene situacije. Njihovih odgovorov do tega trenutka nismo prejeli – v kolikor jih bomo, jih bomo tudi objavili.

BONUS VIDEO: Kako razširjena je zasvojenost z drogami med mladimi?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
čipollino |  12 .05. 2022 ob  11: 28
11
Regional Obala ponovno dela novico tam, kjer je ni. Trgovec lahko cene spreminja po mili volji, tudi 10x dnevno, vse dokler je skladna z oglaševano. Pika.
vseved |  12 .05. 2022 ob  11: 08
Kaj je tukaj spornega?