MESTNA OBČINA KOPER IŠČE NOVA SODELAVCA: V Službi za občinski svet in krajevne skupnosti

Koper

Mestna občina Koper išče dva nova sodelavca v Službi za občinski svet in krajevne skupnosti. Ponuja zaposlitev za nedoločen čas na delovnem mestu Strokovni sodelavec VII/1 – za krajevne skupnosti. Čas za prijavo je do vključno 25. septembra.

Kandidati morajo imeti za zasedbo strokovno-tehničnega delovnega mesta vsaj visokošolsko strokovno izobrazbo in najmanj osem mesecev delovnih izkušenj v ustrezni stopnji. Zahtevani so tudi visoka raven aktivnega znanja slovenskega jezika, osnovna raven znanja italijanščine in uporabniško znanje za delo z računalnikom.

Izbrana kandidata bosta na delovnem mestu med drugimi nalogami sodelovala pri vsebinski pripravi razvojnih projektov občine in postopkih pridobivanja sredstev za izvajanje razvojnih projektov, izvajala naloge za razvoj krajevnih skupnosti ter sodelovala pri vsebinski pripravi investicijskih projektov krajevnih skupnosti. Z izbranima kandidatoma bo sklenjena pogodba za nedoločen čas, s poskusnim obdobjem šestih mesecev.

Kandidat se na javni natečaj prijavi z oddajo obrazca, ki je dostopen na tej povezavi. Prijavo lahko vloži v pisni obliki, ki jo pošlje v zaprti ovojnici z označbo 'Prijava za delovno mesto: Strokovni sodelavec VII/1 – za krajevne skupnosti' na naslov Mestna občina Koper, Verdijeva ulica 10, 6000 Koper ali prek elektronskega naslova obcina@koper.si. Čas za prijavo je do vključno ponedeljka, 25. septembra.

Deli novico: