MINUTE GROZE: Na gugalnici se je zibal duh otroka (VIDEO)

Trendi

Družino Briana Ramburana je pretresel posnetek, na katerem se gugalnica ziba, kot da bi na njej sedel 'otrok'. Čeprav na igrišču ni bilo nikogar.

družina Ramburan

Brianovo štiriletno hči Saanvi je slišati, kako pravi: "Kdo to počne? Zelo sem prestrašena," medtem ko njegov presenečen devetletni sin Kartik komentira: "Guga se sama od sebe". Video je bil posnet na otroškem igrišču v Južni Afriki. Brianova 34-letna žena Yajna je bila preveč prestrašena, da bi šla preveriti skrivnostno zibanje prazne gugalnice. 35-letni Brian, ji je rekel: "Ni nobenih otrok, videli bi jih."

Družina je opazovala dogajanje 20 minut in posnetek paranormalne dejavnosti objavila na Facebooku, kjer je sprožil živahno razpravo. Brian je dejal: "Gugalnica se je premikala, kot da bi se na njej gugal otrok. Pogledali smo okoli in nismo videli nobenih otrok ali kogar koli v bližini, nato pa smo se odpeljali na parkirišče in dogajanje opazovali več kot 20 minut. Bilo je strašljivo in šokantno, ker sem imel svoje otroke s seboj. Hotel sem iti do gugalnice, da bi preveril, če se bo ustavila, vendar mi moja družina tega ni dovolila. Bili so prestrašeni," poroča The Mirror.

Brian, ki je video posnel 19. decembra 2023, je nadaljeval: "V paranormalno sem vedno verjel in vem, da obstaja, a je dobro dobiti nekaj dokazov. Če bi bilo to zaradi vetra, bi se tudi druga gugalnica premikala. Oddaljil sem se, da bi pokazal, da ni nikogar v bližini." Posnetek si lahko pogledate tukaj

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija