MISLILA JE, DA MORA NA VELIKO POTREBO, PA JE RODILA: Sploh ni vedela, da je noseča (VIDEO)

Trendi

20-letna Britanka Jess Davis je doživela šok, ko je med opravljanjem potrebe na stranišču rodila otroka. Ni namreč sploh vedela, da je noseča. Kot pravi, ni imela običajnih simptomov nosečnosti, nikoli tudi ni čutila premikanja otroka, bolečine ob porodu pa je pripisala menstrualnim simptomom. 20-letnica je svojo neverjetno izkušnjo delila na družbenih omrežjih – posnetek je zbral več kot šest milijonov ogledov.

Ker so bile njene menstruacije vedno neredne, je izostanek mesečnih krvavitev ni skrbel. "Včasih mi je bilo slabo, vendar sem začela jemati novo zdravilo, tako da sem slabosti pripisala temu. Ko se mi je rodil sin, je bil to največji šok v mojem življenju, najprej sem mislila, da sanjam," je mlada Britanka povedala za Daily mail.

Tistega večera, ko je rodila, 11. junija letos, bi morala imeti hišno zabavo za rojstni dan. Medtem ko se je pripravljala nanjo, je bolečina v predelu trebuha postajala vedno hujša. Povedala je, da je v enem trenutku začutila močno potrebo iti na stranišče.

"V nobenem trenutku nisem pomislila, da bom rodila, vedela sem le, da moram potiskati," je opisala dogajanje na večer poroda. "Šele ko sem ga slišala jokati, sem ugotovila, kaj se v resnici dogaja," je pojasnila novopečena mamica.

@jessdavis78

Only me

♬ The algorithm wouldnt like the original sound name - misc mashups

Jess, ki je bila v času poroda sama doma, je po telefonu najprej poklicala svojo najboljšo prijateljico, ta pa je nato poklicala rešilca. Zdravniki so otroka, ki ga se je rodil v 35. tednu nosečnosti, dali v inkubator, sicer pa oba, mama in sin, dobro okrevata.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija