MISLIŠ DOBRO, A FANTI BEŽIJO: Zaradi teh stvari si zanje naporna

Trendi

Včasih se zdi, da je moškim težko ugoditi. Če smo iskreni, pa so razlogi, zaradi katerih imajo ženske za naporne, lahko tudi smiselni.

Nepotrebni prepiri. Prepiranje zaradi obešanja perila, odloženih hlač na hodniku ali odnašanja smeti pogosto kažejo, da žensko muči nekaj večjega. A če tega partnerju ne bo odkrito priznala, bo ta prepričan, da le 'teži', piše Index.

Sarkazem in pasivna agresija. Večina moških ceni, če jim ženska pove, kaj jo moti. Kar ne prenesejo, je pasivna agresija in jeza, ki jo skrivajo s sarkazmom. Takšne ženske imajo za zelo naporne.

Pretirana uslužnost. Lahko moški izgubi interes, če mu v vsem ugodite? Seveda, celo pogosto se dogaja. Ženske, ki so pripravljene na vsakem koraku ugajati moškemu in popolnoma pozabijo nase, so za večino moških nezanimive.

Negotovost. Ženska, ki ne zaupa vase, je sama sebi najhujši sovražnik. In če je moški ne uspe prepričati v nasprotno, ga to kmalu zelo moti. Negotovost namreč ni prav nič seksi, pač pa je naporna za oba partnerja.

Deli novico:

Justino |  09 .10. 2017 ob  08: 39
velik procent poročenih žensk sploh nevejo in nikoli ne izvejo da imajo može biseksualce.
Za Lejlo |  09 .10. 2017 ob  03: 30
Tudi jaz sem imela nekaj podobnega. Rekla sem mu da je cucek , pa je začel scati po štangah in drevesih. Pa sm ga domov spravla tako , da sem nabavla video Lesi se vrača . Takrat vedno priteče , pa še tačko mi da. Probaj ti tako , da si nabaviš film O Tarzanu , pa nehaj se depilirat , saj veš , opice so kosmate pa bi blo to za njega bolj rajcih.
@BOBO |  09 .10. 2017 ob  03: 25
Ja , dej si kakšen tampon u rit , pa mu reci , da imaš tiste ženske stvari. Pa nosi tampon u riti kakšen mesec dni. Mogoče se omehča.
LEJLA |  09 .10. 2017 ob  03: 20
Moj mož me je tako razpizdil , da sem mu rekla da je opica. Doživel je šok in pojedel je kilo banan. To bi še vse prenesla , ampak spati hoče na sosednjem drevesu , in z mano sexa samo če si oblečem pustni kostum iz opičje družine. Pri zdravniku pa smo ugotovili , da so mu zelo zrasli palci na stopalih.
Ne vem kaj naj naredim , banan imam poln kufer pa tudi z drevesa noče več. A sem še normalna ?
BOBO |  09 .10. 2017 ob  03: 10
Da sam travestit , mi je muž otkrio nakon 25 sretnih godina braka . Hoče , da se razvede , a ja neznam jadna šta ču. Pustit ču si brkove , možda ga to napali. Molim za komentare sa ozbiljnim odgovorima.
Jovanka |  08 .10. 2017 ob  13: 50
Men muž sve opere, očisti, skuva...nemam problema.