MLADI PAR PO OBISKU GLASBENEGA DOGODKA V KOMI: Najprej omagalo dekle, na parkirišču pred bolnišnico na tla padel še fant

Kronika

V nedeljo ponoči so uslužbenci urada za splošno preventivo in javno reševanje ter policijska mobilna enota iz Pordenona posredovali v lokalni bolnišnici, kjer so zaradi uživanja drog sprejeli dve mladi osebi v komi.

Fotografiji sta simbolični. 

Rekonstrukcija dogodkov je razkrila, da je skupina petih mladih, starih od 21 do 25 let, popoldne preživela v Piancavallu na glasbenem dogodku Picnic kilometro zero, ob 22. uri pa so se vrnili v Pordenone. Okoli 1. ure zjutraj se je dekle iz skupine počutilo slabo, padla je v komo. Zaradi resnosti situacije je bila takoj hospitalizirana na intenzivni negi, poroča tržaški portal Trieste Cafe.

Med oskrbovanjem mlade ženske je na parkirišču pred bolnišnico na tla in v komo padel še njen fant. Tudi njega so nemudoma hospitalizirali na intenzivni negi.

Policisti so identificirali tudi ostale člane skupine, pri čemer so rekonstruirali različne faze večera, med katerimi je bilo poudarjeno, kako je mladi par vzel mešanico drog, kot so kokain, ekstazi, amfetamini, metamfetamini in kanabinoidi, kar je povzročilo prevelik odmerek in hospitalizacijo na intenzivni negi.

Mobilni oddelek policije je začel s preiskovalnimi aktivnostmi, katerih cilj je identificirati verigo preprodajalcev drog in bolje kontekstualizirati individualno vedenje mladih v skupini, še piše tržaški portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Pjero Panin |  17 .08. 2021 ob  03: 35
Mladi se radi zabavajo,nekateri pa radi zgledajo kot pacienti na zaprtem odelku z inekcijo v riti in petimi tabletami..
Ou ma to je dalec proc od zurke
Stric iz ozadja |  16 .08. 2021 ob  14: 55
V takih primerih poklicat dealerja in mu paciente dostaviti na mestu samem. Naj on reši... tako kot je prej.
Imperio  |  16 .08. 2021 ob  14: 02
Manjka še poper, sol in peteršilj.
vseved |  16 .08. 2021 ob  11: 49
Ja in?