MOŠKI PRESENETIL ŽENO IN SINA V INTIMNOSTI: Takole ju je našel

Svet

"Sumil sem, a nikoli si nisem predstavljal, da se bo tako končalo," so besede moškega, ki je po naključju odkril incest med ženo in sinom, potem ko se je vrnil domov po pozabljena zdravila v noči, za katero pravi, da je bila najhujša v njegovem življenju.

 

Zgodilo se je v Chivassu, mestu s 27.000 prebivalci v provinci Torino, kjer je bil moški nehote priča prizoru, ki si ga nikoli ne bi predstavljal. "Mislim, da je tej zgodbi težko verjeti, vendar je vse res. Imel sem sume, a nikoli si nisem predstavljal, da se bo tako končalo. Zdaj sem v košari 32 metrov nad tlemi, in zagotavljam vam, da se želim vreči dol in narediti konec," so pretresljive besede moškega, ki je zalotil ženo pri seksu z njunim sinom"V sredo zvečer, po večerji, sem zapustil hišo, da bi prišel do gradbišča (več kot sto kilometrov od tu) in bil zjutraj točen," je povedal moški za lokalni portal Primachivasso.it.

Med potjo je ugotovil, da je doma pozabil zdravila, zato se je vrnil. "Parkiral sem pod hišo in ko sem dvignil glavo, sem ju zagledal na balkonu: ona je bila napol gola in moj sin z njo. Začel sem kričati in stekla sta v hišo ter se zaklenila noter", nadaljuje svojo pripoved. Ker ni vedel, kaj naj stori, je poklical policijo. Tako se je s pomočjo karabinjerjev prišel v hišo, vzel zdravila in spet odšel. 

"Ko sta šla dol z dvigalom, sem slišal ženo reči sinu: 'Odkril naju je', in takrat se mi je zares podrl svet. Nikoli se ne želim več vrniti v tisto hišo, prijatelja bom prosil za gostoljubje. Kar se je zgodilo, je nemogoče prenesti. Takoj zatem sem v avtu celo pomislil, da bi šel v podjetje in se obesil na žerjav. Vedno sem odsoten zaradi službe in iskreno povedano, imel sem nekaj sumov, vendar si nikoli nisem mislil, da bi lahko bilo res," zaključe opis.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija