MOŠKI PRIJAVIL PIRANČANA: V Luciji mu je grozil z nožem, slabe izkušnje so imeli tudi policisti

Kronika

Včeraj ob 15.45 so policisti dobili prijavo moškega, ki mu je Pirančan v Luciji grozil z nožem. Izsledili so 42-letnika in mu tudi zasegli nož na preklop, se je pa v postopek vmešal 37-letni Pirančan, tako da sta oba z osumljenim nato žalila policiste in nista prenehala niti potem, ko so ju večkrat opozorili. Zoper oba so uporabili prisilna sredstva in jima izdali plačilni nalog, 42-letnega Pirančana pa zaradi groženj čaka še kazenska ovadba.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti v zadnjih 24 urah posredovali v 91 primerih, na številko 113 so prejeli 206 klicev. Obravnavali so 18 prometnih nesreč z materialno škodo in pet z lažjimi poškodbami. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome, tri tatvine in eno drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali devetkrat. Obravnavali so še 42 nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj ob 10.40 je prišlo do prometne nesreče v Kopru, kjer je 45-letni voznik avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v pred seboj stoječi avtomobil. Hitri test za droge je bil pozitiven na kokain in benzodiazepine. Policisti so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in izdali plačilni nalog, čaka ga še obdolžilni predlog pri sodniku za prekrške.

V Postojni je neznanec državljanu Indonezije ukradel iz nahrbtnika denarnico, v kateri je imel gotovino, osebne dokumente in bančne kartice.

Policisti preiskujejo zlorabo plačilnih kartic enega od podjetij z območja PU Koper. Nekdo je namreč uporabil podatke plačilne kartice in z njimi opravil več nakupov preko različnih spletnih strani in v različnih prodajalnah. Plačila so bila izvedena v tujini.

Na Ankaranski cesti v Kopru je nekdo vlomil v parkomat, vendar mu denarja ni uspelo pobrati. Nastala je le večja materialna škoda.

Fotografija je simbolična.

Ob 20.20 je na kolesarski poti od Žusterne proti Kopru 19-letnica z električnim kolesom prehitevala 43-letnika na rolerjih. Zapeljala je pred njega in zavrla, tako da je 43-letnik trčil v kolo, padel in se lažje poškodoval. Kolesarki so izdali plačilni nalog zaradi nepravilnega prehitevanja.

Danes ob 9.00 je v Kopru zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 59-letni motorist. Pri padcu se je poškodoval in je bil prepeljan v izolsko bolnišnico.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija