MOŽA JE ZALOTILA MED SPOLNIM ODNOSOM Z NJENO MAMO: "Bil je pijan, ona pa je manipulativna"

Trendi

Ženska išče nasvet po tem, ko je razkrila, kako je zalotila svojega moža v postelji s svojo mamo - pravi, da nima nikogar, s komer bi lahko govorila o situaciji, in ne ve, kaj naj stori.

Na Redditu je dejala: "Nimam nikogar, s komer bi lahko govorila. Moja mati je moja najboljša prijateljica, ona je tista, ki bi ji to razkrila. Ne morem zapustiti svojega moža. Ali, bolje rečeno, nočem. Ljubim ga. Imava otroke, je super oče, in vem, da tega ni želel narediti. Bil je pijan, ona pa je manipulativna." Čeprav ima rada svojo mamo, pravi, da je bila vedno grozna oseba in verjame, da je narcistična.

Dodala je: "Skozi leta in po rojstvu mojih otrok sva si postali zelo blizu. Nimam veliko prijateljev, zato je moja mati moja edina stalnica, poleg moža. Zbudila sem se in ugotovila, da mož še vedno ni prišel spat po tem, ko sva imela en večer zabavo. Bilo je zelo pozno, šla sem ga iskat ter naletela na prizor, ki se neprestano ponavlja v moji glavi."

"Ne morem se pogovarjati z možem o tem, kako zelo me boli, da je moja mati to storila, in ne morem se pogovarjati z mamo o tem, kako me je bolelo, da mi je mož to storil," je rekla. "To se je zgodilo 23. decembra. Bila sem v postelji cel naslednji dan, vsa depresivna, na božični večer. Nato sem morala na božič iz postelje in se pretvarjati, da je vse v redu."

"Poleg tega se z možem trudiva za še enega otroka, zato sem morala na božični večer narediti presneti nosečniški test manj kot 12 ur po tem, ko sem ga zalotila, da me vara." Pravi, da jemlje tablete za spanje, saj drugače leži budna in razmišlja o tem, kar je videla.

En uporabnik je komentiral: "Tvoja mama ni tvoja prijateljica. Zelo mi je žal, da je tvoj podporni sistem tako negotova stvar." Drugi uporabnik je dodal: "Zakaj se ne moreš pogovarjati z možem o svojih občutkih glede situacije? Obdržati to v sebi ne bo pomagalo ničemur. Prav tako prekini stike s svojo mamo." Tretji uporabnik je dejal: "Prekini vse stike s svojo mamo - ni tvoja prijateljica, če je storila kaj takega."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija