MOŽEVA POTEGAVŠČINA JO JE STALA 9.400 EVROV: On pravi, da žena pretirava, a ona mu ne more odpustiti

Trendi

Imeti dober smisel za humor je lastnost, ki jo navadno vsi iščejo pri partnerju. Videz se spremeni in bogastvo morda izpuhti, vendar sposobnost, da svojo drugo polovico spravite v smeh - neprecenljivo. Kljub temu pa je ena ženska razkrila, kako je njen mož izpeljal potegavščino, ki je povzročila 9.400 evrov škode.

Žena je na Redditu pojasnila, da njen 29-letni mož rad misli, da je komik. Zapisala je: "To je najbolj neumno, kar se mi je zgodilo v celotnem življenju. Mož in jaz sva bila skupaj na najinem čolnu, sproščala sva se, pogovarjala in imela lepo jutro. Naenkrat je postal zelo resen in mi rekel: 'Draga, zelo mi je žal, ampak moram ti nekaj povedati. Res mi je žal, oprosti mi, imel sem afero'. Resda vse življenje govori neumnosti, vendar se nikoli ni šalil o najinem zakonu ali varanju, nikoli. Način, kako je to izjavil … popolnoma sem mu verjela."

"Zaslepljena od besa in bolečine, sem v morje vrgla svoje prstane. Mož je začel kričati name, da je bila to šala, potegavščina, in da sem idiot. Tudi jaz sem kričala in mu rekla enako. On pravi, da sem jaz idiot, jaz pravim, da je on, in ne vem, kdo ima prav. Da, priznam, da sem v morje vrgla več kot 9.400 evrov vredne prstane, ki se jih nikoli ne bo našlo - a on me je gledal v oči in mi rekel, da me je varal. Jezna sem zaradi prstanov. Opravičila sem se, ker sem jih vrgla. Ampak enostavno se ne počutim kot idiot."

Bralci so hitro obsodili moža in ga označili za popolnega bedaka. Ena oseba je napisala: "Prosite ga, naj razloži, kateri del naj bi bil 'smešen'. Del, ki vam je strl srce? Del, ko ste jokali? Del, ko vas je postavil v grozno situacijo, da vidi, kako se zlomite? Nič od tega ni smešno. Prstani so izgubljeni zaradi njegove lastne nezrelosti."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija