MRTEV MOŠKI, NAJDEN OB TRŽAŠKI OBVOZNICI, NAJ BI BIL IRANEC: Tožilstvo ne izključuje možnosti samomora

Kronika

Truplo, ki so ga včeraj zjutraj našli ob tržaški obvoznici, naj bi pripadalo 55-letnemu iranskemu državljanu. Njegovo identiteto morajo še potrditi, poroča Primorski dnevnik. Umrl naj bi dva dni preden so ga odkrili uslužbenci cestnega podjetja.

Moški ni imel pri sebi nobenih dokumentov, razen več listkov papirja, na katerih so bili zapiski v italijanskem in drugih jeziki. Med drugim je imel pri sebi potrdilo zdravnika humanitarne organizacije Donk, na katerem je bila diagnoza anksiozno-depresivne motnje z zapisom, da je potreben pregled pri psihiatru.

Tožilstvo je odredilo obdukcijo, ki pa razen posledic obešenja na trupla ni potrdila vidnih drugih znakov nasilja, kot je bilo prvotno omenjeno.

Truplo so včeraj nekaj minut po 8.00 našli uslužbenci cestnega podjetja med vzdrževalnimi deli. Kot so navedli, je viselo z robe ceste v smeri proti Miljam. Med predorom in izvozom Valmauro so namreč opazili zapuščeno torbo in zato ustavili. Na odseku štiripasovnice, kjer ni mogoče varno parkirati, saj ni odstavnega pasu, so označili območje, kjer so bila predvidena vzdrževalna dela. Čez ograjo so nato opazili obešeno truplo, z zvezanimi rokami in nogami ter zavezanimi očmi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Martin Kacur |  25 .09. 2023 ob  15: 56
13
Uf, aamo da je tujec. Ti si najprej zavežejo noge, se obesijo in potem si zavežejo še roke. Tipo na tik toku.
Se še spomete primera, ko je tip po nerodnosti trikrat padel na nož?
hribi |  25 .09. 2023 ob  15: 51
14
Ti Italijanski tožilci so rudi vredni svojega denarja. Spomnimo se Lilijane, ki se je ubila in potem se skrbno zavezala v vrečo.