NA BELEM KRIŽU POLICIJSKA AKCIJA KOT V AMERIŠKIH FILMIH: Kaj se je dogajalo? (VIDEO)

Kronika

V uredništvo smo prejeli videoposnetek policijske akcije na Belem Križu. Kot je razvidno s posnetka, je prisotnih več policistov v neprebojnih jopičih, na tleh pa leži moški v beli majici. Na posnetku vidimo tudi enega izmed policistov, ki z nečim predvidoma obvezuje levo roko omenjenega moškega. Kaj torej se je dogajalo?

Policija veliko informacij o dogodku ne razkriva, so pa nam na Policijski upravi Ljubljana potrdili, da so ljubljanski kriminalisti v nedeljo zvečer sodelovanju z drugimi policijskimi upravami in enotami na območju Portoroža izvajali ukrepe v sklopu preiskave uradno pregonljivega kaznivega dejanja, ki jih usmerja pristojno državno tožilstvo.

Prostost so odvzeli trem osebam, zoper katere so uporabili prisilna sredstva. Ena oseba je zaradi lažjih poškodb v postopku potrebovala zdravniško pomoč, so še obvestili. Poudarjajo pa: "V postopku prijetja ni bilo uporabljeno strelno orožje in varnost drugih oseb ni bila ogrožena oziroma ni bil poškodovan nihče drug."

Na vprašanja, za kakšno intervencijo je šlo, zakaj so policisti ustavili moškega, ki na videoposnetku leži na tleh v beli majici in česa je ta osumljen, nam niso odgovorili. "Drugih podrobnosti zaradi interesa preiskave, ki še poteka, ne moremo pojasnjevati," so dejali.

Po navedbah portala 24ur je bila akcija povezana s preprečevanjem organiziranega kriminala. Po informacijah omenjenega portala naj bi bila med aretiranimi tudi dva pomembna člana Kavaškega klana, ki naj bi več dni neprijavljena bivala v Portorožu. Šlo naj bi za osebi D. Đ. in S. B. – slednji je osumljen, da je januarja lani v Ljubljani likvidiral eno osebo, v Črni gori pa še več pripadnikov nasprotnega Škaljarskega klana.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Stric iz ozadja |  09 .07. 2024 ob  09: 13
Koliko takih ali podobnih je še med nami?
ManofSteel |  08 .07. 2024 ob  21: 59
15
Sicer pohvale specialcem, da so jih razmontirali!
Vedno bom na vaši strani!!
ManofSteel |  08 .07. 2024 ob  21: 57
-10
Regional bala gleda preveč Ameriške filme...buzeranti
ManofSteel |  08 .07. 2024 ob  21: 55
12
Tomaž Slovenija je balkan zahvala pa gre socijalkomunistom. Zdaj počaki, ko bo Holob uvozil še Afgane, Pakistance, Indijce, Palestince ipd drhal...takrat bo za take kot si ti balkan mala beba. Bwahahahahahahaa
Tomaž |  08 .07. 2024 ob  16: 04
42
Uvažaš balkan, postaneš balkan. S Slovenijo je konec.