NA POL GOL S PASJIMA MLADIČEMA HODIL PO KOPRU: Psički imata tuj mikročip, ju prepoznate? (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 11.46 so policisti dobili obvestilo, da je v Kopru na pol gol moški z dvema pasjima mladičema. Izsledili so ga v Olmu, kjer so ugotovili, da gre za 31-letnika. Na kraj so poklicali zdravnika in Obalno zavetišče za živali. Zdravnik je ugotovil, da je moški pod vplivom mamil. Ves čas se je nedostojno vedel in tudi grozil policistom, zato so ga pridržali in mu izdali plačilni nalog. Psa je prevzela predstavnica zavetišča, so sporočili s koprske policijske uprave (PU).

???? Na gradbišču️ Centra za starejše na Ulici Istrskega odreda v Kopru smo sprejeli dve čudoviti pasji mladički. Žal imata...

Objavil/a Zavetišče Obala l Obalno zavetišče dne Sreda, 06. marec 2024

Po naših neuradnih informacijah naj bi bili v dogodku udeleženi psički, za kateri v Obalnem zavetišču iščejo podatke preko objave na Facebook profilu.

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper posredovali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 157 klicev. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in tri tatvine, štirikrat so posredovali zaradi kršitev javnega reda in miru. Obravnavali so še tri nezakonite prehode državne meje.

V Bukovju pri Postojni je včeraj nekdo poskušal vlomiti v avtomobil. Naredil je za tisoč evrov škode.

Na Pristaniški v Kopru je včeraj ob 15.30 varnostnik zadržal 41-letnega domačina, ki je pred tem kradel v trgovini. Ker je bil po prihodu policistov nasilen in predrzen, so ga pridržali. Pri varnostnem pregledu so našli pri njem nekaj tablet, ki se uvrščajo med prepovedane droge. Čaka ga kazenska ovadba.

Včeraj popoldne so pri Senožečah izmerili avtomobilu hitrost 182 km/h. Vozil ga je državljan BiH, ki so mu izdali plačilni nalog.

V Kopru so danes dopoldne ustavili 54-letnega mopedista, pri katerem je bil hitri test na mamila pozitiven. Izdali so mu plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
joe jaxson |  06 .03. 2024 ob  22: 21
verjetno je popil preveč cedevite ali ...!?