NA PRIMORSKEM ZAŽIVEL NOV DOBRODELNI PROJEKT: Bodoči nevesti v finančni stiski bodo omogočili popoln videz

Slovenija

Na Goriškem je zaživel dobrodelni projekt Za tvoj poseben dan, ki bo eni izmed bodočih nevest polepšal enega izmed najpomembnejših dni v njenem življenju. Sodelujoči ponudniki storitev in izdelkov bi radi uredili in olepšali nevesto, ki si zaradi finančnih ovir ne more privoščiti popolnega videza, ki si ga na svoj poročni dan želi vsaka ženska.

Mateja Štangelj, lastnica lepotnega studia Touche, je idejo o posebnem darilu za bodočo nevesto imela že dlje časa. Izbrani srečnici, ki si sicer zaradi finančne stiske ne bi mogla privoščiti popolnega videza, je želela omogočiti, da bi si na svoj poročni dan privoščila luksuzne storitve, ki bi ta dan naredile še bolj popoln.

"Ker pa je moj salon specializiran predvsem za podaljševanje trepalnic, sama ne bi mogla izpeljati projekta tako, kot sem si ga zamislila. Povezala sem se najprej z vizažistko, nato pa se je glas o projektu razširil in pridružilo se nama je še več ponudnikov poročnih storitev in izdelkov," je povedala pobudnica dobrodelnega projekta.

V projektu Za tvoj poseben dan trenutno sodelujejo Studio Lepote Touche, kjer bodo nevesti uredili obrvi in podaljšali trepalnice, Martina Vetrih, vizažistka, ki bo poskrbela za ličenje, Mojca Petrič, nohtna stilistka, ki bo poskrbela za poročno manikuro, Veronika Erzetič iz frizerskega salona Matjaž bo poskrbela za poročno pričesko, podjetje PAMI bo poskrbelo za poročne čeveljce, fotografinja Jasmina Lozar pa bo naredila končno portretno fotografijo neveste.

Projektu se lahko še vedno pridružijo tudi drugi ponudniki poročnih storitev in s tem še dodatno polepšajo nevesto in njen dan.

Nevesta jih bo morala prepričati s svojo zgodbo

Zainteresirane bodoče neveste se lahko prijavijo na elektronski naslov beauty.touche@gmail.com ali prek telefonske številke 030 463 623. Lahko pa tudi pošljejo sporočilo na profile partnerjev projekta na družbenih omrežjih.

"Radi bi resnično osrečili osebo, ki si zaradi finančne stiske teh sicer luksuznih storitev ne bi mogla privoščiti. Vemo, da so poroke danes izredno drage, dekleta celo jemljejo kredite, da si ustvarijo popoln dan. Ker vse nimajo te možnosti, bi eni radi pomagali mi," pravi Štangeljeva in opozarja, da iščejo "nevesto, ki se je res znašla v finančni stiski, ne pa tistih, ki bi le rade privarčevale".

Projekt bodo izpeljali, ko bodo našli pravo osebo, to bo lahko že v tem letu, lahko pa šele v naslednjem. "Roka za izbiro neveste ni, želimo namreč najti tisto, ki bo do podarjenih storitev res upravičena, tisto, ki nas bo prepričala s svojo zgodbo," je še dodala Štangeljeva.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija