NAJ BO SILA Z VAMA! Poroke v slogu franšize Vojne zvezd (FOTO)

Trendi

Ko sta Julia in Robert Jones izvedela, da bo sodnik Ron Cable iz mestnega sodišča v Akronu v Ohiu (ZDA) 4. maja (ki je tudi praznik Vojne zvezd) vodil poroke v slogu te franšize, je par začutil, da jima Sila sporoča, naj se udeležita posebnega poročnega obreda. "Ni bilo druge pravilne odločitve, to je to," je dejala Julia Jones. V ozadju je igral film 'Vojna zvezd: Epizoda IV - Novo upanje', medtem ko sta se Julia in Robert pridružila še šestim drugim parom v 15-minutnih poročnih obredih.

Julia in Robert Jones

Večina novoporočencev je bila oblečena v tradicionalna oblačila, kot so bela obleka ali srajca in kravata. Toda Jonesova sta prišla oblečena v dolge tunike v slogu Vojne zvezd - Julia je spominjala na Sitha, medtem ko je bil Robert videti kot Jedi. Sodnik je razglasil, da jih "z združitvijo svetlobnih mečev in izmenjavo prstanov" razglaša za moža in ženo, poroča Boston Herald.

Praznik Vojne zvezd je letos še posebej pritegnil pozornost, saj je ameriška igralka Carrie Fisher, ki je bila najbolj znana po vlogi princese Leie v originalni trilogiji Vojne zvezd, posthumno dobila zvezdo na znamenitem hollywoodskem Pločniku slavnih. Zvezda Fisherjeve je po pisanju nemške tiskovne agencije dpa le nekaj metrov oddaljena od zvezde Marka Hamilla, ki je v franšizi zaigral v vlogi Lukea Skywalkerja. Zvezda igralkine matere Debbie Reynolds, ki je znana iz filma Pojmo v dežju ter drugih hollywoodskih uspešnic iz sredine prejšnjega stoletja, pa je na drugi strani ceste.

Carrie Fisher kot princesa Leia

Poroke v slogu Vojne zvezd v Akronu so postale priljubljen dogodek, ki privablja pare iz različnih krajev, ki želijo združiti svojo ljubezen s svojo strastjo do kultne vesoljske pustolovščine. Omenjene inovativne poroke so le eden od načinov, kako oboževalci izražajo svojo povezanost s spektakularno franšizo, ki je postala del njihovega življenja in identitete.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija