NAJPOGOSTEJŠE NOČNE MORE: Kaj nam sporočajo?

Trendi

Ko gre za razumevanje sanj, avtorica knjige z naslovom Dream On It Lauri Loewenberg pravi, da imamo nočne more takrat, ko nam podzavest želi pomagati, da lažje odpravimo težavo, ki nas tare v resničnem življenju. V nadaljevanju predstavljamo štiri najpogostejše nočne more in njihov pomen.

1. Kače

Na prvem mestu najpogostejših nočnih mor so sanje o kačah. Loewenbergova je pojasnila, da sanje o kačah pogosto predstavljajo slabo osebo v našem življenju, ki nam lahko škoduje.

2. Izguba zob

Lauri je dejala, da so sanje o izgubi zob najpogosteje povezane z našimi komunikacijskimi težavami. To pogosto sanjamo takrat, ko smo rekli nekaj, česar ne bi smeli. "Če govorimo stvari, ki jih pogosto obžalujemo, verjetno sanjamo to nočno moro," je povedala. 

3. Nekdo nas zalezuje

Loewenbergova je povedala, da te vrste nočno moro povzroči bežanje pred težavami, s katerimi bi se morali soočiti in jih rešiti. "Te sanje nam dajo vedeti, da dlje, ko bomo bežali pred problemom, težje ga bomo rešili."

4. Padanje

Ko nam načrti propadejo ali ne dosežemo nečesa, za kar smo si resnično prizadevali, so rezultat tega lahko sanje, v katerih padamo z velike višine in potem vstopimo v neznano, je še dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija