NAJPREJ UKRADLI KOMBI, NATO OKRADLI BENCINSKI SERVIS: Nabasali škatle s cigaretami in izginili v noč

Kronika

Neznani storilci so v sredo zvečer vlomili v prostore enega izmed bencinskih servisov v Rožni Dolini pri Novi Gorici ter iz njega odtujili večje število škatel s tobačnimi izdelki. Škatle so neznani storilci odpeljali s kombijem, ki so ga pred tem ukradli v industrijski coni v Kromberku, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Po prvih zbranih podatkih so neznanci z neznanim predmetom vlomili vrata skladišča in nato vstopili v notranje prostore. Tam so našli in nato odtujili večje število kartonov cigaret različnih blagovnih znamk (v vsaki škatli je 50 štek cigaret). Po izvršitvi kaznivega dejanja so se neznanci odpeljali neznano kam. Storilci so s tem dejanjem gospodarski družbi povzročili veliko materialno škodo, njena višina bo znana po opravljeni inventuri.

V nadaljevanju preiskave so novogoriški policisti še ugotovili, da so storilci za vožnjo pri storitvi kaznivega dejanja uporabili kombi znamke Fiat Ducato bele barve, ki je bil pred tem ukraden v Kromberku pri Novi Gorici.

Policisti Policijske postaje Nova Gorica in novogoriški kriminalisti s preiskavo vseh okoliščin kaznivega dejanja še niso zaključili. Zato naprošajo vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije za izsleditev neznanih storilcev, da jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo, interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija