NAJSTNICA V DISKOTEKI DOŽIVELA ŠOK: Po njo prišla njena mama in jo s pasom nagnala domov (VIDEO)

Svet

Najstnica iz Peruja je doživela zelo neprijeten trenutek, ko je njena mama vstopila v nočni klub, kjer je hčerka plesala in pila, ter jo vidno razburjena spodila domov. Čeprav je zelo verjetno, da se vsi lahko spomnimo vsaj ene situacije, ko je naš starš pred prijatelji rekel ali storil nekaj tako neprijetnega, da smo se želeli skriti v luknjo, se reakcija omenjene mame marsikomu zdi ekstremna. Svoje hčerke namreč ni samo nepričakovano 'obiskala' v diskoteki in jo nagnala domov, temveč jo je večkrat udarila s pasom. Video je zaokrožil po spletu in šokiral gledalce. Nekateri menijo, da je mama izbrala neprimeren pristop, spet drugi so se postavili na njeno stran. 

Domneva se, da je najstnica šla na zabavo brez dovoljenja staršev, zato jo je mama nasilno nagnala iz diskoteke. Eni uporabniki socialnih omrežij so vzgojne ukrepe jezne mame pohvalili, drugi so njeno reakcijo razumeli kot nesprejemljivo poniževanje hčerke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Alozi |  27 .06. 2022 ob  09: 24
Nasilije ni NOBENA vzgoja! In batine nikoli niso imele nobene učinkovite posledice! Nasilije rodi nasilje! Otrok ki je tepen, bo tepel naprej...tepel bo vrstnike, ki so šibkejši od njega, jezo bo izražal na način kot ga pozna... kasneje svoje otroke... in by the way ... gay ne postaneš zaradi vzgoje.
Bistvo vzgoje ni ukrotiti otroka ali si ga podrediti, temveč ga spodbujati, podpirati, voditi ter mu postavljati meje, znotraj katerih se lahko varno razvija. za pravo vzgojo si je treba vzeti veliko časa in potrpljenja...na žalost tega starši danadanes nimajo več.
JKDWingChun |  27 .06. 2022 ob  05: 43
-1
@hribi: tocno tako!! Vse prevec se samo ujčka dandanes. Vcasih je bla vzgoja z bolj trdo roko pa smo vseeno zrastli v normalne ljudi. Danes pa se jih ne sme kaznovat pa kaj jaz vem kaj še vse. Zato pa potem prej ali slej fentajo koga doma, izginejo od doma on jih ni, postanejo gay itd...
Je kar prav malo batin tu pa tam.
Alozi |  26 .06. 2022 ob  23: 12
-2
@hribi kakšno vzgojo se pogreša?
hribi |  26 .06. 2022 ob  13: 55
14
Marsikdo pogreša pravilno vzgojo otrok