NAPADLA GORIŠKA LEPOTNA SALONA: Zaposlene ujela na 'finto' s časopisom, odnesla pa to

Kronika

Včeraj popoldne sta se na Goriškem odvili dve podobni drzni tatvini, ena v frizerskem, druga pa v kozmetičnem salonu. Neznana storilca sta 'bogatejša' za dva iPhone telefona, zaposlene v salonih pa sta zmedla s pomočjo časopisa.

Fotografija je simbolična.

Policisti so ugotovili, da sta dva mlajša moška prišla v prostore prostore novogoriškega frizerskega salona, ob prihodu pa je eden izmed njiju v neznanem tujem jeziku ogovoril in zamotil (tudi s kazanjem vsebine časopisa) tamkajšnjega uslužbenca. Neznanec je pri tem časopis odložil na blagajniški pult, ker pa se po krajšem pogovoru z uslužbencem (oškodovancem) zaradi nerazumevanja jezika nista uspela sporazumeti, je s prodajnega pulta vzel časopis.

Prav tako si je protipravno prilastil tam odložen mobilni telefonski aparata znamke iPhone 13 Pro Max in nato skupaj z drugim neznancem ter odvzetim predmetom zapustil omenjeni prostor. Okoliščine drzne tatvine policija še preiskuje.   

Prav tako so policisti včeraj, 8. januarja, obravnavali podoben primer kaznivega dejanja tudi na območju Ajdovščine. Dva neznana storilca ste nekaj po 14. uri vstopila v kozmetični salon in zamotila tamkajšnje uslužbenke. Tudi v tem primeru je eden od storilcev s časopisom pokril mobilni telefon znamke iPhone 13 Pro, ki je bil odložen na mizo in ga ob odhodu s časopisom vred odnesel iz kozmetičnega salona na škodo oškodovanke.

Oba neznana moška sta kraj zapustila v neznani smeri. Tudi ta primer kaznivega dejanja policisti PP Ajdovščina še preiskujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija