NASILNA SMRT V IZOLI: 46-letnik naj bi bil podnajemnik in priden delavec (FOTO)

Kronika

V petek ob 18.59 je občan obvestil policiste Policijske uprave (PU) Koper o najdbi trupla v stanovanju v Izoli. Kot je sporočila tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec, dosedanje ugotovitve kažejo na nasilno smrt 46-letnega državljana Slovenije. Aktivnosti policije intenzivno potekajo, zato bo več podatkov znanih v naslednjih dneh.

Kot poroča spletna stran Slovenskih novic, naj bi pokojni živel v stanovanju v podnajemu. Šlo naj bi za pridnega, nekoliko zadržanega delavca. Kot so sosedje navedli za spletno stran, naj ne bi imel veliko obiskov, včeraj pa ga po navedbah medija brat ni mogel priklicati na telefon. Stanovanje je odklenil prijatelj pokojnega, ki je imel ključ, še poročajo Slovenske novice in navajajo, da naj bi bilo truplo še vedno v stanovanju.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kaslc |  31 .12. 2018 ob  10: 07
@ManofSteel
Pametovanje na kvadrat kot ponavad iz tvoje strani.
Izgleda da si postal dezurni lektor in urednik v eni osebi
,ki sedaj odloča kaj bo kdo in kako napisal.
lepotica |  31 .12. 2018 ob  07: 26
Miha malo manj pravljic,mislim da si dovolj star in ves v kaj se spuscas ko gres komentirat na forume.Za tebe je to pravljica ko boo koga tvojega ki ga poznas doletelo to se bos vprasal kaj clovek ki nikoli ne stori nicesar lahko je sposoben naredit.kaj drugim...Grota res...
Kukuruz |  30 .12. 2018 ob  23: 36
Morda je pa sosed imel lepotico za zeno in sta bila skupaj v zakonu.Lahko se je kaj vec zgodilo med njima in se je nad reveza zgrnila drzava.Morda je sedaj lepotico strah hodit po mestu...ampak ne napadam nobenega.
lepotica |  29 .12. 2018 ob  22: 09
Glej Manofsteel ,jaz sem to povedala pod navednicami sosed ubija soseda ne vzet dobesedno ....to je kakor reč prijatelj je ubil prijatelja....ni treba napadat ljudi tu ok....
ManofSteel |  29 .12. 2018 ob  18: 52
-2
ne komentiraj neumnosti, če ne poznaš ozadja. Umorjen je bil najbrž od nekoga, ki ni iz Izole...
lepotica |  29 .12. 2018 ob  13: 24
14
Hudo...je ko se zgodijo tragedije..Te je niti strah hodit po mestu....A bomo cakali da sosed ubije soseda? Za to je kriva drzava,in zakoni.Rip za druzino,prijatelje in vse ki so poznali tega obcana.