NE VESTE, ZA KATERI ŠPORT SE ODLOČITI? Naj vam pomagamo, povejte, katera krvna skupina ste

Trendi

Katera krvna skupina ste? Ljudje krvne skupine AB pogosteje čutijo bolečine v sklepih, posebej po intenzivnem naporu, zato je zanje idealna lažja telesna aktivnost. Ljudje krvne skupine 0 imajo radi intenzivno vadbo.

Ljudje s krvno skupino 0 imate močne roke in noge. Intenziven trening je idealen za vas. Obožujete fizične aktivnosti, ki zlahka postanejo vaša rutina – od treninga v telovadnici do kolesarjenja, plavanja ali teka. Za vas so prav tako idealni športi, ki zahtevajo hitre spremembe, kot so nogomet, košarka, tenis ali hokej, piše portal Healthcare.

Krvna skupina A

Intenzivna vadba ni za vas. Izberite raje vadbe, ki se vam bodo pomagala znebiti stresa. Za vas so vaje, ki sproščajo in umirjajo, ker morate poiskati ravnotežje med umom in telesom. Sicer pa telovadba ni vaša dobra stran, saj se utrudite hitreje kot ljudje drugih krvnih skupin.Krvna skupina B

Za vas je idealna kombinacija intenzivne in aerobne vadbe. Primerni so skupinski športi, ker v skupini najbolje funkcionirate. Primerni so tudi pilates, tai chi in joga.

Krvna skupina AB

Pogosto čutite bolečine v sklepih in mišicah, posebej po intenzivni vadbi, zato se raje odločite za hojo, planinarjenje, golf ali ples.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija