NEKAJ NAJLEPŠEGA, KAR BOSTE DANES VIDELI: Preko 20 milijonov ogledov (VIDEO)

Trendi

V posnetku, ki je dosegel že več kot 20 milijonov ogledov in prejel 5 milijonov všečkov, lahko vidite ganljiv prizor starejšega gospoda s posebnim darilom za svojo drago. Njegova ljubeča gesta je ganila številne ljudi po vsem svetu.

Uporabnica TikToka, ki je bila priča temu prisrčnemu trenutku, je delila video s komentarjem: "Nisem niti vedela, kam se odpravlja ta prikupni gospod, a sem začela snemati."

Gospod je odšel do morja in na dlaneh prinesel morsko vodo do svoje drage, ki je sedela na klopci ob plaži. Očitno je, da ni mogla več samostojno stopiti do morja, zato ga je prinesel do nje.

@hahahanmay He brought his wife sea water to touch ???? #thisislove #oldpeople #splitcroatia ♬ New Home - Frozen Silence

Ta preprosta a ganljiva gesta je postala viralna, pričarala solze sreče in izrazila močno sporočilo ljubezni. Uporabniki družbenih omrežij so enotni v mnenju, da je gesta starejšega gospoda prava definicija ljubezni. V komentarjih se vrstijo izrazi navdušenja, s številnimi poudarki, kako majhne pozornosti lahko izrazijo neskončno ljubezen do partnerja.

"To je prava ljubezen, to je definicija ljubezni... solze mi tečejo po obrazu," so zapisali številni gledalci, ki so bili ganjeni in navdušeni nad to izjemno gesto.

V sklepnem delu komentarjev se odraža soglasje, da so prav majhne pozornosti tiste, ki izražajo neizmerno ljubezen med partnerji. "To je nekaj najlepšega, kar sem danes videla," je zapisala ena od uporabnic, pri čemer so mnogi izrazili strinjanje s to čustveno reakcijo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija