NELI JE ŠE VEDNO POGREŠANA: "Če jo vidite, jo zadržite!" (FOTO)

Izola

Sredi septembra smo poročali, da v Izoli že skoraj mesec dni pogrešajo psičko Neli. Zdaj je minilo še nekaj dodatnih tednov, črna mešanka pa se še vedno ni vrnila domov. Nazadnje naj bi bila videna pri prostorih Rdečega križa v Izoli. Lastniki so obupani: "Če jo vidite, jo zadržite!"

Neli je starejša črna mešanka, ki je na soncu videti temno rjave barve, z belo liso na prsih in sivimi dlakami okrog gobčka. Je kratkodlaka, manjše rasti in suhljata, težka približno 10 kilogramov. Okoli vratu ima črno ovratnico z roza obeskom in podatki lastnice, poleg tega je tudi čipirana. Je zelo prijazna in zaupljiva.

16. avgusta zvečer je izginila s parcele v Livadah, nad bencinskim servisom Petrol, v okolici Jagodja. Lastniki so izginotje prijavili policiji in lovcem, iskali so jo tudi s psi, a vsi ti napori žal še niso obrodili uspehov. Nazadnje naj bi bila pred nekaj dnevi videna v bližini prostorov Rdečega križa v Izoli.

"V kolikor jo vidite oziroma sumite, da gre zanjo, jo zadržite, fotografirajte in nam pošljite sliko," prosijo skrušeni lastniki, ki psičko neskončno pogrešajo.

Koristne informacije posredujte na telefonsko številko 040 642 336 ali 041 751 777. Lastniki najditelju obljubljajo denarno nagrado.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SudoMaGodo |  27 .09. 2021 ob  19: 04
-1
P.S.
pa ne mislit, da se naslajam nad nesrečo lastnikov. Stvar je v temu, da sem skozi leta videl veliko psov na verigi "na parcelah" ki živijo kot zaporniki v samici z nekaj hrane in vode in gospodarjem čuvajo štiri kurčeve pomidorje in solato. tako sliko sem dobil, ko sem prebral "na parceli". Upam, da se v tem konkretnem primeru motim, zelo upam.
SudoMaGodo |  27 .09. 2021 ob  14: 29
-8
zna bit, da je psički dopizdilo "na parceli" čuvat korenčke in pomidorje. Pasje življenje...