NENAVADNA POTEZA MLADOPOROČENCEV: Povabljene goste, ki se niso prikazali na poroki, sta neprijetno presenetila

Svet

Precej moteče je, ko si nekateri gostje premislijo zadnji trenutek in se preprosto odločijo, da ne bodo prišli na vašo poroko. Par iz New Delhija pa je ta problem rešil na enostaven način in jo neodločnežem zagodel, ko tega sploh niso pričakovali. Neodločnim svatom sta vrnila milo za drago. 

Poroke so izjemno drage. Začenši z dragimi aranžmaji za večerjo do predragih okraskov, oblek, čevljev, pa vse do glasbe in najema prenočišč. Vendar so ljudje za ta najbolj poseben dan v njihovem življenju pripravljeni odšteti kar nekaj denarja.

Mladoporočencem cena ni važna, saj je sreča ob praznovanju tega dne z njihovimi najbližjimi neprecenljiva. Vseeno pa so zelo moteči gostje, ki se zadnji trenutek odločijo, da se na poroki ne bodo prikazali, čeprav so zanje že odšteli zajetno količino denarja.

Mladoporočenca iz New Delhija sta se odločila, da bosta takšne goste vzajemno pustila na cedilu in naredila nekaj nenavadnega, zaradi česar so bili številni zgroženi. Oblikovala sta edinstveno rešitev, da bi si povrnila stroške poroke. Za goste, ki na njuno poroko niso prišli, sta pripravila račun, s katerim naj bi ti poravnali stroške svoje (ne)udeležbe na poroki, poroča Zeenews.

Račun v vrednosti 240 dolarjev sta poslala vsem, ki se njune poroke niso udeležili, brez da bi se za to predhodno opravičili. Neresneže je na računu pričakalo sporočilo: "Ta račun vam je poslan, ker ste med zadnjim štetjem oseb potrdili udeležbo na poroki. Zgornji znesek je strošek vašega aranžmaja. Ker naju niste pravočasno obvestili, da vas ne bo, nama dolgujete ta znesek, katerega sva za vas vnaprej plačala. Plačilo lahko izvedete preko Zelle ali PayPal. Sporočite nama, kateri način plačila vam ustreza. Hvala!"

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija