NEPRIJETNA IZKUŠNJA NA LAZARETU: Tudi to se vam lahko zgodi na bencinskem servisu, zato previdno

Kronika

Včeraj ob 14.45 so bili policisti koprske policijske uprave (PU) obveščeni, da je na bencinskem servisu na Lazaretu nekdo moškemu ukradel denarnico, zatem pa z vozilom odpeljal proti Ankaranu. Policisti so vozilo izsledili in ustavili. 40-letnik je imel pri vsebi gotovino, ki jo je vzel iz denarnice, denarnico pa je odvrgel pri Lazaretu.

Opravili so tudi preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,0, hitri test je bil pozitiven na opiate, strokovni pregled je voznik odklonil. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja in vožnje pod vplivom prepovedanih drog bo podan enoten obdolžilni predlog. Sledi mu še kazenska ovadba za kaznivo dejanje zatajitve.

Policisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 195 klicev. Obravnavali so 14 prometnih nesreč z materialno škodo in tri z lažjimi poškodbami ter eno s smrtnim izidom, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino, zaradi kršitve javnega reda in miru je bilo pet intervencij.

V Postojni je nekdo vlomil v parkirano vozilo in ukradel telefon.

V Škocjanu pri Kopru je do starejše domačinke pristopil moški, ki se je predstavil kot delavec Telekoma in pojasnil, da bodo postavljali drog za hišo. V času njunega pogovora je drugi osumljeni vstopil v hišo prijaviteljice in vzel ključe sosednje hiše, iz katere je ukradel zlatnino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija