NESREČA S POBEGOM NA TOLMINSKEM: Policisti prosijo očividce za dodatne informacije

Kronika

V torek, 11. januarja, ob 6.58 uri, je bila Policija obveščena o prometni nesreči s pobegom na območju naselja Kozaršče, na regionalni Most na Soči – Kozaršče (Občina Tolmin).

Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avtomobila okoli 6.55 ure vozila iz smeri Mosta na Soči proti Ušniku. Pred naseljem Kozaršče se je iz njene desne smeri v križišču lokalne ceste Volče – Kozaršče vključilo na glavno cesto, v smeri Mosta na Soči, neznan manjši tovorni avtomobil. Pri tem mu je na cestišče padla večja plastična posoda ravno v trenutku, ko se je pravilno pripeljala omenjena voznica. Ta je zavirala, vendar je kljub temu zadela plastični sod ter poškodovala prednji levi del vozila.

Na kraju so poleg tolminskih policistov posredovali tudi gasilci PGD Tolmin, ki so poskrbeli za razlito tekočino iz plastičnega soda.

Fotografije so simbolične. 

Tolminski policisti pozivajo vse morebitne očividce prometne nesreče in neznanega voznika (lastnika plastične posode), ki bi lahko nudili koristne informacije, da pokličejo oz. se zglasijo na Policijski postaji Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00, pp_tolmin.pung@policija.si) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija