NESREČA S SMRTNIM IZIDOM PRI NAS: Voznik kolesa z motorjem trčil v drevo

Kronika

V Šentrupertu pri Laškem se je v torek nekaj pred 18. uro smrtno ponesrečil 44-letni mopedist. Pripeljal se je iz smeri Male Breze, v strmem klancu hitrosti in načina vožnje ni prilagodil lastnostim ceste ter svojim vozniškim sposobnostim in je zapeljal z vozišča ter trčil v drevo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Fotografije so simbolične. 

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 130 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, 21 nesreč se je končalo lahkimi poškodbami, dve pa s hudimi. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 69 kršitev javnega reda in miru ter 77 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 49-krat posredovali na javnih krajih in 20-krat v zasebnih prostorih, pridržali pa so dva kršitelja. Zaradi hujših kršitev cestnoprometnih predpisov so zasegli devet vozil. Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 22 tatvin, 18 poškodovanj tuje stvari, 16 vlomov, pet povzročitev telesnih poškodb, po tri kazniva dejanja ponarejanja denarja, drzne tatvine, nasilja v družini in grožnje, dve kaznivi dejanji v zvezi s prepovedanimi drogami ter po eno kaznivo dejanje ponarejanja listin in rop.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija