NEVESTA NASKRIVAJ HRANO 'ZAČINILA' Z MARIHUANO: Nastal je kaos, ljudje postali paranoični

Trendi

Kaj takšnega pa še ne! Ljudje kdaj pa kdaj počnejo čudne stvari zaradi še bolj čudnih razlogov, ta nevesta pa je po mnenju večine šla predaleč. 42-letna Danya Shea Glenny Svoboda je bila aretirana skupaj z osebo, ki se je ukvarjala s cateringom, 31-letno Joycely Bryant. Bili sta obtoženi, da sta na dan Danyine poroke v vso hrano na svatbi podtaknili marihuano. Nevesta je mislila, da bo gostom to všeč, se bodo bolj sprostili in se imeli na zabavi dobro, a je storila hud kazenski prekršek, ki jo zdaj lahko spravi v zapor.

Danya Shea Glenny Svoboda (na levi) in Joycely Bryant

Na dan poroke, kjer se je na mizah šibilo od raznih testenin, lazanj, mesnih kroglic, kruha in ostale italijanske hrane, sta se odločili, da zadevo nekoliko popestrita. Ženski sta nabavili večjo količino marihuane in jo dodali v čisto vso hrano v ponudbi. Med drugim sta jo zamešali tudi v olje in maslo, videti pa je bilo, kot da gre za nekakšno začimbo.

Gostje, ki so začeli jesti, niso potrebovali dolgo, da so začeli čutiti, da se z njimi nekaj dogaja. Večina jih marihuane ni poskusila še nikoli, zato so bile posledice precej hitre in za nekatere hude, saj so zaužili prekomerno količino.

Gostje na poroki so se začeli počutiti čudno in večina jih je mislila, da bodo doživeli srčni infarkt. Zavladala je panika in veliko jih je bilo prestrašenih, saj se jim ni sanjalo, kaj se z njimi dogaja.

Da je bila stvar še toliko bolj bizarna, je bila nevesta jezna in razočarana nad gosti, ker njenega dejanja niso sprejeli z navdušenjem.

Takoj so poklicali policijo, ki je v hipu prišla na kraj dogodka in zaplenila ostanke hrane ter jih odnesla na testiranje. V večini so našli ogromne količine marihuane, največ v lazanji in testeninah.

Na srečo z nobenim od gostov ni bilo hujšega in so po nekaj urah prišli k sebi. Čeprav je nevesta hotela, da bo njena poroka prelepa, se je na koncu izkazalo, da si jo je v resnici uničila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija