NOVA PORTOROŠKA PRIDOBITEV: Od 1. julija končno pasji "Disneyland"

Piran

Lastniki kužkov so se lani že veselili odprtja sodobne pasje plaže v Portorožu, vendar so neugodne vremenske razmere tedaj preprečile, da bi se gradbena dela pravočasno zaključila. Zdaj je, kot kaže, vse nared. Pasja plaža bo prve prve kosmatince in njihove lastnike sprejela 1. julija 2024.

Kot pojasnjuje koprski gostinec Marko Kozel, ki je tudi direktor podjetja Montys beach, so priprave v zaključni fazi. Prve goste bo nova pasja plaža, ki se nahaja na prostoru pod nekdanjim objektom Taverna in bližnjim pomolom, sprejela 1. julija 2024. "Na voljo bo vse, kar smo obljubljani in še več," zagotavlja. "Priznati moram, da je plaža vrhunska, še lepša, kot smo si predstavljali, da bo."

Gre za plažo, ki sledi konceptu najmodernejših pasjih plaž po svetu z 'agility parkom' oziroma poligonom, senčniki, ležalniki in drugo plažno opremo. Štirinožnim kosmatincem bo med drugim na voljo tudi pasje pivo in sladoled. Žejni in lačni ne bodo ostali niti njihovi lastniki. Tudi zanje bo na voljo gostinska ponudba. Obratovalni čas plaže bo po navedbah Kozela od 8. do 22. ure, v bodoče pa se bodo lahko glede tega prilagajali povpraševanju. 

Z novo portoroško pridobitvijo bodo tako tisti, ki želijo morske radosti deliti s svojimi pasjimi prijatelji, prišli do primernega prostora. Plaža bo sprejela približno 50 psov hkrati, pogoj pa je, da so psi socializirani in navajeni druženja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija