NOVA ZAPOSLITVENA PRILOŽNOST PRI KMETIJSKI ZADRUGI AGRARIA KOPER: Vodja skladišča, prodajalec - cvetličar, prodajalec agro programa

Koper

Kmetijska zadruga Agraria Koper išče nove sodelavce! Vabljeni k prijavi na tri zanimiva delovna mesta, ki vam nudijo odlično priložnost za razvoj in rast v uspešnem podjetju.

Vodja skladišča - ste organizirani, samostojni in imate izkušnje na področju skladiščenja? Kmetijska zadruga Agraria Koper išče vodjo skladišča, ki bo prevzel odgovornost za učinkovito delovanje skladišča, manipulacijo blaga in nadzor nad delavci. Zahtevana je ustrezna izobrazba ter vsaj dve leti izkušenj na podobnih delovnih mestih. Zaposlitev je za nedoločen čas, s tri-mesečno poskusno dobo. Pohitite s prijavo in si zagotovite varno, stabilno in dinamično delovno okolje. Prijave pošljite na kadrovska@agraria-koper.si.


Prodajalec - cvetličar - če imate strast do rastlin, oblikovanja šopkov in aranžmajev, je to delovno mesto za vas! Kmetijska zadruga Agraria Koper išče prodajalca - cvetličarja, ki bo svetoval strankam pri vzgoji, oskrbi in izbiri rastlin ter ustvarjal čudovite šopke in dekoracije. Zahtevana je ustrezna izobrazba na področju vrtnarstva ali kmetijstva. Zaposlitev je za določen čas treh mesecev, z možnostjo podaljšanja. Varno, stabilno in dinamično delovno okolje je zagotovljeno. Prijavite se še danes na kadrovska@agraria-koper.si.


Prodajalec agro programa - ste strokovnjak na področju prodaje in svetovanja? Kmetijska zadruga Agraria Koper išče prodajalca agro programa, ki bo odgovoren za prodajo blaga, svetovanje strankam in kontroliranje nabave. Zahtevana je ustrezna izobrazba na področju kmetijstva ali agroživilstva. Samostojnost in organiziranost sta ključni lastnosti, ki jih iščejoo. Zaposlitev je za določen čas treh mesecev, z možnostjo podaljšanja. Zagotovljeno je varno, stabilno in dinamično delovno okolje. Ne odlašajte s prijavo, pošljite jo na kadrovska@agraria-koper.si.


Rok za prijave je 30. junij 2023. Ne zamudite priložnosti za novo kariero in se pridružite uspešnemu kolektivu pri Kmetijski zadrugi Agraria Koper. Za več informacij o delovnih mestih in prijavi obiščite spletno stran www.agraria-koper.si.

Deli novico: