OČE NAJMANJ 65 OTROK IŠČE RESNIČNO LJUBEZEN: "Soglašal bom z določenimi pravili in se žrtvoval za posebno žensko" (FOTO, VIDEO)

Svet

Eden najbolj znanih darovalcev sperme na svetu, ki je postal oče vsaj 65 otrokom, je napovedal, da bo omejil darovanje in se raje osredotočil na iskanje prave ljubezni. "Nisem več tako aktiven pri darovanju, saj to ni več moj glavni cilj," je za NeedToKnow.co.uk povedal Kyle Gordy. "Želim si vzpostaviti ljubezenski odnos, kar je trenutno zame najpomembnejše."

"Ne bom več tako pogosto pomagal, saj se želim osredotočiti na gradnjo pomenljivega odnosa z žensko, ki me ima rada, takšnega kot sem," je pojasnil. Gordy, ki je študiral računovodstvo ter finance na univerzi Cal State LA, živi v Los Angelesu. S sodelovanjem pri darovanju sperme je začel leta 2014 in pritegnil pozornost medijev, ko je v enem mesecu postal oče štirim otrokom, poroča The New York Post.

View this post on Instagram

A post shared by Kyle Gordy (@kylegordy1234)

Na svojem Facebook profilu se opisuje kot samski in s ponosom pravi, da je CEO (generalni direktor) darovanja semenčic. Poleg tega lahko kliknete na povezavo do njegove spletne strani bepregnantnow.com, na kateri med drugim najdete tudi številne slike testov nosečnosti, ki prikazujejo, kako dolgo že daruje spermo.

View this post on Instagram

A post shared by Kyle Gordy (@kylegordy1234)

Gordy je razkril, da je bil kratek čas v zvezi z eno od žensk, ki je prejela njegovo spermo. Toda, ker z darovanjem ni prenehal, sta se razšla po dveh mesecih. "Ženska ni mogla sprejeti dejstva, da še vedno darujem, in je rekla, da to dolgoročno ne pelje nikamor," je pojasnil. "Potrebujem žensko, ki me lahko sprejme takšnega, kot sem, in kar sem počel v preteklosti." Gordy je recimo prejšnje leto razpravljal o svojih načrtih, da ga mika ustvariti resničnostno TV oddajo, v kateri bi ženske 'tekmovale' za njegovo spermo, poroča Jam Press.

@kylegordy123

♬ Paradise - TELL YOUR STORY music by Ikson™

Zdaj bi ga iskanje resnične ljubezni bi lahko prisililo, da omeji svoj hobi ali ga celo opusti. "Soglašal bom z določenimi pravili in se žrtvoval za posebno žensko, s katero bi se lahko poročil."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija