OČE SPREGOVORIL PO UDARCU KOMIKA: Razlog za napad je bila seksualizirana šala o trimesečnem sinu (VIDEO)

Svet

Oče, ki je postal prepoznaven po tem, ko je udaril komika zaradi 'seksualizirane' šale o njegovem majhnem sinu, je spregovoril. Posnetek nasilnega prizora je v 24 urah postal viralen na družbenih omrežjih. Španski komik Jaime Caravaca je nastopal v Alicanteju v Španiji, ko je moški stopil na oder. Preden je udaril komika v obraz, je moški dejal: "Kaj si rekel, a? Da bo moj sin 'vlekel k***'? Star je tri mesece. Smet. Kaj zdaj? Reci mi to v obraz ... reci to zdaj!"

Skrajni desničarski aktivist Alberto Pugilato je napadel Caravaco zaradi komentarjev, ki jih je ta objavil na spletu. Pugilato se ni odzval na vic, ki ga je komik povedal na predstavi tistega večera, temveč na komentarje, ki jih je Caravaca objavil na družbenih omrežjih. Namreč Pugilato je pred kratkim na platformi X objavil fotografijo sebe in svojega majhnega sina z napisom: "Ponos in veselje." Komik pa je v komentarju zapisal: "Nihče ne bo mogel preprečiti možnosti, da bo [tvoj sin] gej in bo 'vlekel črne k****'." 

Pugilato je po napadu komentiral za MultiCanal Radio: "Bil sem zelo nemiren, z občutkom, ki ga v življenju še nisem imel, in dokler ga nisem imel pred sabo (komika), nisem našel miru." Tudi komik se je po incidentu oglasil in na platformi X zapisal: "Po tem, kar se je zgodilo, je tisto, kar naj bi bila šala, na koncu izpadlo slabo. Šlo je za popolnoma neprimeren komentar z moje strani. Opravičujem se vsem, ki so se čutili prizadete. Pustimo nasilje ob strani in ustvarimo boljši svet, kjer bodo ljudje lahko svobodno rasli."

Pugilato je nato sprejel opravičilo: "Sprejemam tvoje opravičilo, Jaime. Ne želim ti nič slabega in upam, da bo to pomagalo drugim razumeti, da so otroci sveti. Vse dobro."

Policija je bila poklicana na kraj dogodka, vendar ni prišlo do aretacije, saj se komik ni odločil za vložitev prijave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  08 .06. 2024 ob  21: 30
Zanimivo je da se tej heroji tipkovnic userjejo ko stopis pred njega in ga povabis da ponovi kar je v svoji sobici napisal o tebi.